2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین زن و مردی بعد طلاق کسی دیگه رو پیدانکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2915 بازدید | 132 پست
خوب تو اون اقا رو دوست داشتی در هر صورت.‌سمبه خانوادش هم پر زور بوده. ادم عاقل با کسی که زورش بهش نم ...

مثلا طلاقم بی فکر بود یا ؟نه شاید چون زیاد فکر کردم به اینجا رسید 

میبینم خانوم یا اقایونی ک اصا فک نمیکنن و توو بیخیالی موفقم هستن .

من زیادی فکر کردم 

الانم زیاوی فکر میکنم 

شاید از قرنطینه کروناس .شاید باشگاه و استخر و کار بیرون سرگرمم میکرد ،دست دلم باز بود....

عزیزم شما هم جدا شدی؟

اره ،یه سه سالی میشه ،مشکل عصبی و افسردگی داشت نگفتن ،دروغگویی ،بیکاری اصلا اعصابش نمیکشید کار کنه ،بچه ننه ،ازارهای خونوادش ،خونه زیر زمین دومتر زیر زمین،مادرش میگفت به جای خونه باید بیایی کارای ما رو بکنی ،خواهر های بیخود ،اووووه اصلا یه وضعی 

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ،یه سه سالی میشه ،مشکل عصبی و افسردگی داشت نگفتن ،دروغگویی ،بیکاری اصلا اعصابش نمیکشید کار کنه ، ...

بنده خدا خدا خودش کمکت کنه و یه بخت خوب قسمتت کنه

منم افسردگی گرفتم لنگه هامو نگاه میکنم غصم میگیره نه که حسودی کنما دلم برای خودم ریش میشه😔

مرسی خداجونم❤
بنده خدا خدا خودش کمکت کنه و یه بخت خوب قسمتت کنه منم افسردگی گرفتم لنگه هامو نگاه میکنم غصم میگیره ...

درکت میکنم عزیزم،خیلی سخته ،ولی چه میشه کرد .امیدوارم خدا بهمون کمک کنه و ازغصه نجات پیدا کنیم 

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 
ببین ازش بازم متنفر نشدم که ،شاید هنوزم بخاطر خاطرهای خوبمون دوسش دارم .کل زندگیمون ک بدی نبود .و ای ...

پارامیس جان اینکه حال الانت اینه نشون میده اشتباه کردی😔

تو اولین اشتباهت این بود که وقتی هنوز تو زندگیش اینقدر پر رنگ نبودی با خانوادش در افتادی. مشکل دومت هم این بود که از نظر من طبق حرف خودت الکی کار رو به طلاق کشوندی‌ واقعا یه بزرگتری، مشاور عاقلی، کسی نبود بشینه تو و شوهرت رو نصیحت کنه؟!😰

اینکه خونوادش توو دوماه انقد بش بگن جفت زنت پیدا نمیشه مگه و اون دختر ببره توو خونمون کافی تر نیست؟۲ ...

چرا خیانت از نطر من تز هر دلیلی کافی تره. اما خوب اولا تو انگار اون قضیه خیلی برات مهم نبوده. در هر صورت موجب نفرت نشده.

مثلا طلاقم بی فکر بود یا ؟نه شاید چون زیاد فکر کردم به اینجا رسید  میبینم خانوم یا اقایونی ک ا ...

فکر به معنی فکر و خیال کردن فرق داره با فکر به معنی اندیشیدن دختر خوب. به نظر من تو همش تو فکر و خیال ای. معقول فکر نمیکنی

ببین شوهرش فامیله کارش با خانمش یکیه من گفتم شاید توو کار بدرد بخوره و فامیله،اون همه پستها منو لایک ...

وای این که خوبه. این زنیکه تو اشپزخونه بودیم یعنی 20 دقیقه تموم هر چرت و پرتی از دهنش در اومد و هرچی لایق خودش بود به من گفت. من طوری شوکه شدم که نمیتوستم هیچی بگم. اصلا هنگ کردم. فرداش مستقیم رفتم منابع انسانی شکایت کردم. کاشف به عمل اومد دفعه اولش نبوده ازین کارا کرده. خاک بر سرشون که مشکلات زناشویی رو میارن تو محیط کار و مزاحم بقیه هم میشن. 

وای این که خوبه. این زنیکه تو اشپزخونه بودیم یعنی 20 دقیقه تموم هر چرت و پرتی از دهنش در اومد و هرچی ...

حس عدم اعتماد بنفس داشته ،توم حتما سرتر و شادابتر بودی حسودی کرده ،ولش ،اون گره های کودکی داره بیچاره بدل نگیر 

فکر به معنی فکر و خیال کردن فرق داره با فکر به معنی اندیشیدن دختر خوب. به نظر من تو همش تو فکر و خیا ...

شاید خیالاتم بود .اما پیش مشاور هم میفرستادن ،با هم میرفتیم و توو راه میگف یطوری حرف نزنی بگن سازش کنید ....

اما اخرا کار گف برگرد اما چون یه پول کمی اون موقع داده بود و مهر بخشیدم گف دیگ مهر نمیزنم .

در حالی معلوم نبود بدگردم از سر خونوادش منو بندازه بیرون یا انتقامشو بگیره 

اما ذاتا دوسش دارم همین.

چرا خیانت از نطر من تز هر دلیلی کافی تره. اما خوب اولا تو انگار اون قضیه خیلی برات مهم نبوده. در هر ...

میدونی قهر اول از سر زورگویی و دهن بینیش بود ،خونواده ای ک با پنبه سرمو میبریدن و میگفتن دخالت نداریم .خوب من یه سال منتظر بودم یه بزرگش نیومد جلو .یه طور بود انگار بابا من بره بگه تو رو خدا بیاید .

این منطقشون باعث شد ک کلا سراغ زندگیمو نگیرم ول کنم .

حالا اگ گناه کبیره ای کرده بودم چکارم میکردن 

شاید چون اولین مرد زندگیم بود ک باش ۰رخیدم و بار اول هام باهاش بود انقد دلم تنگ میشه ،،شایدم تقصیر کرونا و خونه نشینیه ،

سر خودم و به کلاس مجازیام گرم کنم ببینم خدا چی میخاد .

من دختر ناتوانی نیستم ،میتونم ارشد بخونم یا کارایی ک بلدمو استارت بزنم اما جدا کرونا مانع ،

فقط بش فک نکنم همین فعلا کافیه .

مث خیلیا ک طلاق گرفتن هول کیس بعد نیستم چون حس میکنم طرف قربانی من میشه 

کاش بلوغ ازدواج رو توو مدرسها یاد میدادن ،من هنوزم کلی چیزا رو بلد نیسم .اما میدونم دونفره های بی نظیری داشتیم ....دلم واس اونا تنگ میشه خب

میدونی قهر اول از سر زورگویی و دهن بینیش بود ،خونواده ای ک با پنبه سرمو میبریدن و میگفتن دخالت نداری ...

چی بگم. واقعا حرفی که الان برات مفید باشه ندارم. امیدوارم موفق باشی و دلت شاد بشه😘😘😘😘😘😘

پارامیس جان اینکه حال الانت اینه نشون میده اشتباه کردی😔 تو اولین اشتباهت این بود که وقتی هنوز تو ز ...

ز زدم به پدرش ک شناسنامه بده گف یه حا قرار بزار میارم !!!کوپ بودم اونی ک انقد حرمت گذاشتم اتقد راحت بیخیالم شد