2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون زمان مجردیم نامزدی ناموفق ۲ ماهه داشتم مادرشوهر بیشعور وقتی واس جاریم رف خواستگاری و هزاران هزار کادو خرید براش منم گفتم چرا ؟ چرا واس من نخریدی گف چون اون دختره و هزاران ارزو داره 

هموکجا سپردمش ب خدا ۲ ماه بعد همون دختره پسر ننه شوهرمو داد دست قانون ۶۰ ضربه شلاق بخوره کلی بی ابرو شدن 

خدابیامرزتش

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
هیچی نفهمیدم، ولی ممنون که توضیح دادی

😂😂😂

ببین ی سری گروه هستن تو تلگرام اسمشون اتحادیه 

مث اتحادبلاکی و....

برا همین خیلیا از اتحادیا خوششون نمیاد ی گروه ک همه متحدن

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
تخم جن از بابام

ب خودش توهیین کرده که 😂😂🤣🤣توچراناراحتی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ان شاءالله شما هم دعاگفتی کنید

چشم گ دعا میکنم زیارت عاشورا هم خوندم دعا میکنم نی نی زودتر بیاد بیای تا پیک بزنی اسم چی بهتره 😍😍

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
اینکه ساختار یه زن ندارم و نه قد ونه قیافه داری بعد انتظار روز مادر و روز زن هم داره عین همین جمله ش ...

یا ابا لفضل 😱😱😱😱

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹