یه بار تو گروه چت مدرسمون صحبت در مورد این بود که کی در اینده چی کاره می خواد بشه یمی از بچه ها گفت بچه ها اسم منو یادتون نره یروز از اینکه من دوستتون بودم افتخار می کنین منم به شوخی گفتم اسم منم یادتون بمونه بعد یکی از بچه ها بهم گفت اسم تورو از قصد از ذهنم پاک می کنم 😑🙄
کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند. انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،. استیو جابز 💕. عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭. اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️. یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃. عشق های من 🏃🏼♀️👇🏻. پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی، پفک و چیپس😆🤤. 👩🏼🚀🧙🏻♀️🧚🏻♀️👸🏼👩🏼🔬
من کلا اینجوریم در مقابل همه و از این اخلاقم ب شدت متنفرم حتی نشون نمیدم ک از حرفشون ناراحت م ...
اخی.عزیزم تمرین کن.از غریبه ترها شروع کن.هرجا ناراحتت کردن واکنش نشون بده تو داروخونه تو مغازه رک باش حرفتو بزن.کم کم عادت میکنی.من خودمم مخالف بی ادبی هستم اما میشه محترمانه گاهی نیازه ادم بتونه از حقش دفاع کنه.
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر