2777
2789
اینهمه درس خوند چی شد مادر شوهرم 

خواستی بگی توهم انقد فضولی کردی چیشد😒

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت بگردم..میدونم خیییلی سخته ولی هر وقت به مردم و حرفشون تکیه کنی چنان میخوری زمین که باورش سخته.. ...

خداروشکر اون روزا گذشت و الان من واسه خودم خانومی شدم   ❤ خدا دستمو رها نکرد ❤ به موفقیتی رسیدم که حتی فکرشم نمیکردن 😍 خدایا دمت گرم

دم شما هم گرم که حالمو فهمیدی😘😘😘😘

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

یه بار تو گروه چت مدرسمون صحبت در مورد این بود که کی در اینده چی کاره می خواد بشه یمی از بچه ها گفت  بچه ها اسم منو یادتون نره یروز از اینکه من دوستتون بودم افتخار می کنین منم به شوخی گفتم اسم منم یادتون بمونه بعد یکی از بچه ها بهم گفت اسم تورو از قصد از ذهنم پاک می کنم 😑🙄

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 
من کلا اینجوریم در مقابل همه  و از این اخلاقم ب شدت متنفرم حتی نشون نمیدم ک از حرفشون ناراحت م ...

اخی.عزیزم تمرین کن.از غریبه ترها شروع کن.هرجا ناراحتت کردن واکنش نشون بده تو داروخونه تو مغازه رک باش حرفتو بزن.کم کم عادت میکنی.من خودمم مخالف بی ادبی هستم اما میشه محترمانه گاهی نیازه ادم بتونه از حقش دفاع کنه.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

گف بری بمیری بهتره 

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
بهم میگن چته چرا باردار نمیشی یه بار عمه م جلو چن نفر گفت این بچه میخواد ولی نمیشه بعد خندید .. ...

ایشالا ب حق امام زمان زود زود ی نی نی بیاد بغلت😍لطف خدا زیاده 

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.