2777
2789
عنوان

کرونااا

226 بازدید | 17 پست

سلام...کیا احساس میکنن کرونا دارن...بیاین علاعم ش رو بگین...ببینیم کرونا س یا تلقین میکنیم...

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من احساس میکنم دارم ن دکتر رفتم ن تست دادم 

خب نشانه ها ش چیه تو شما؟

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص

شما باید بگین چ علائمی دارین

بعدم استرس نداشته باش

خودتو قرنطینه کن، استراحت کن و غذای خوب بخور الان دیگه هرکی نگرفته میگیره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
علایمت چیه؟

چند روز اول تب و بدن درد و کوفتگی شدید همراه با گلو درد....ولی الان فقط سوزش چشم و خس خس سینه و تک سرفه

خب نشانه ها ش چیه تو شما؟

دو س روز بود حالت سرماخوردگی داشتم بعد از اون ی هفته هست که حس بویایی و چشایی رو ندارم لبم تبخال زده گاهی آبریزش بینی دارم با عطسه شبا نفسم تنگ میشه ولی قابل تحمله

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
دو س روز بود حالت سرماخوردگی داشتم بعد از اون ی هفته هست که حس بویایی و چشایی رو ندارم لبم تبخال زده ...

منم اصلا نمیتونم ماسک بزنم چون خفه میشم..ولی بویای تقریبا دارم..چشایی  مگه خیلی مزه ش غلیظ باشه..مثل نمک زیاد   یا ترشی...