2777
2789

چیکارکنم بچه ها 10 دیگه مونده تا موعد پریم، اما روز 9 پریودیم رابطه داشتم الان چند روزه کمرم خیلی درد میکنه زیر دلم یه حال بدیه ترشحم زیاد شده مدام حس میکنم الانه ک پری بیاد اعصابم خورده بخاطر حسی ک دارم وگرنه باردار باشم نباشم فرق نمیکنه برام،چیکارکنم کاش میشد زود بفهمی بارداری یا نیستی آدم خیالش راحت میشد الان دلم میخاس میرفتم قرص میخوردم پریم بیاد زودتر

وا خب صبر کن. منم اقدامیم ماه اولمه تو تخمک گذاریم

اخه کمزم درد میکنه حس بدی دارم، روماتیسمم دارم زانوم درد میکنه، بلاتکلیفم نمیدونم مسکن بخورم یا نخورم، اخه من پسرم 2سالشه این ماه هم از دستمون در رفت وگرنه بچه نمی‌خواستیم الانا گلم سر پسرم ماه اولی شدم اینبار و نمیدونم شدم یا ن ، ایشالله شماهمین ماه اول بشین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه کمزم درد میکنه حس بدی دارم، روماتیسمم دارم زانوم درد میکنه، بلاتکلیفم نمیدونم مسکن بخورم یا نخور ...

عزيزم بي بي نشون ميده من ماه قبل روز ٨پري فقط اقدام داشتم باردار شدم

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
اخه کمزم درد میکنه حس بدی دارم، روماتیسمم دارم زانوم درد میکنه، بلاتکلیفم نمیدونم مسکن بخورم یا نخور ...

الهی..

انشاالله که مشخص شه تکلیفت

خدایا ممنونم که حواست به همسرم و تو دلیم هست...  

با بچه دوساله سختت نیست دوباره حامله بشی؟

منم این ماه قرص خوردم بعد فهمیدم ماه اول علاوه بر قرص باید با روش دیکه جلوگیری کرد که من نمیدونستم الان ۶ روزه قرصا تموم شدن ولی هنوز پری نشدم منم دختر دوساله دارم .همش استرس دارم نکنه باردار  باشم

یعنی فردای  پریود اقدامت گرفت؟

خوشبحالت.

پریودات چند روزس؟

خدایا ممنونم که حواست به همسرم و تو دلیم هست...  

10 روز مونده ب موعدم نشون میده؟ واقعا؟ من بارداری اولمم ماه اول گرفت روز 9م، این یکی و موندم یکی امیدوار باشم ک حاملم یا ن، این ماه اول جون آدم و ب لب میرسونه تا تکلیف و معلوم کنه، یدونه بی بی چک هم بیشتر ندارم میترسم خرابش کنم نمیخامم ب شوهرم بگم بخره برام و کلا بدونه چیشده، 

10 روز مونده ب موعدم نشون میده؟ واقعا؟ من بارداری اولمم ماه اول گرفت روز 9م، این یکی و موندم یکی امی ...

خوب فردا بزن ماله من زود نشون داد من روز ٢٣پري نشون داد بي بي چك

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
با بچه دوساله سختت نیست دوباره حامله بشی؟ منم این ماه قرص خوردم بعد فهمیدم ماه اول علاوه بر قرص بای ...

چرا سخت ک هس اما اصلا فکر نمیکردم بگیره، گفتم چیزی نمی‌شه، اگه بشه هم تا 9 ماه دیگه خدا بزرگه، همین الان ک دنیا نمیاد برای مدرسشون هم آدم راحت تره، دوتا باهم مشغولن آدم اذیت نمیشه 

من فکرشم دیوونم نیکنه.میترسم از خاملگی دوباره

اخی عزیزم چرا ، منم بشدت درد کشیدم توی حاملگیم بخصوص سه ماه آخر، درد زایمان طبیعی اصلا در مقابل دردایی ک کشیدم هیچی نبود، زانو درد لگن درد کمر درد کلا از درد فقط گریه میکردم، ایشالله بهترینا برای شما اتفاق بیوفته از این ببعد