2777
2789

جومونگ واسه خودش یه کشور پایه گذاری میکنه

سوسانو واسه خودش یکی دیگه

و جالبیش اینه که فقط مختص به سریال نیست 

تو واقعیت اینطوری بوده

کاش تو اون دوران بودم یه کشور میزدم واسه خودم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من جومونگ ندیدم و علاقه به دیدنش ندارم🤕ولی کلا ایران دیدن

چندسالته؟ ما فقط اولین بار پخش شد دیدیم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
حالا اینا به کنار وقتی فهمیدم سریال جومونگ بیشترش تخیلی بوده کلا جا خوردم

😂😂اره مثل اینکه جومونگ در اصل نقش مثبت نبوده یا اینکه یونگ پو اینجوری خنگ نبوده

ولی اصل مطلبش که پایه گذاری کشوراشونه واقعیته

داستان رو کلا عوض کردن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

چیش تخلیلی بوده؟من جایی خوندم؟تموم این شخصیتا و و این چیزا بوده بیشتر ماجرای عاشقانش تخیلی بوده و واقهیتش این نبوده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چرا من جومونگ ندیدم و علاقه به دیدنش ندارم🤕ولی کلا ایران دیدن

یه بار ببینی دیگه نمیتونی دل بکنی

خیلی خفنه از اون سریال های بی نقص که هیچوقت قدیمی و تکراری نمیشه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

😂😂اره مثل اینکه جومونگ در اصل نقش مثبت نبوده یا اینکه یونگ پو اینجوری خنگ نبودهولی اصل مطلبش که پا ...

😂😂

مثلا جومونگ و تسو اصلا عاشق سوسانا نبودن و رقابتشون فقط رو قدرت بود و جومونگ سوسانا رو فقط به خاطر سیاست گرفت

یونگ پو هم اصلا وجود خارجی نداره😆🤣

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

چیش تخلیلی بوده؟من جایی خوندم؟تموم این شخصیتا و و این چیزا بوده بیشتر ماجرای عاشقانش تخیلی بوده و وا ...

همین موضوع عاشقانه هاش 

بعضی از شخصیت هاتشم خودشون اضافه کردن مثل یونگ پو

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

😂😂مثلا جومونگ و تسو اصلا عاشق سوسانا نبودن و رقابتشون فقط رو قدرت بود و جومونگ سوسانا رو فقط به خا ...

یونگ پو وجود خارجی نداره؟؟؟

من فقط شنیدم اتفاقا باهوش بوده ولی تو فیلم خنگ نشون دادن و یه تاجر موفق بوده