2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید

94 بازدید | 15 پست

سلام ، نامزدم ( منظور از نامزد دوست پسر نیست ) از من خواسته ک با خواهرش در ارتباط نباشم ، چون چن باری ک با خواهرش در ارتباط بودم  ی سری مسائل بوجود اومد . نامزدمم  بمن گفت اخلاق تو و خواهرم بهم دیگه نمیخوره ، خواهرم شره و اگه باهاش در ارتباط باشی بین خودمون اختلاف بوجود میاد ، تو از پس خواهرم بر نمیای و ....و  ازم خواست ک خواهرشو بلاک کنم و ب هیچ وجه با خواهرش در ارتباط نباشم ولی خودش با خواهرش در ارتباطه ، من هم ناراحتم ،اگه خواهرش بده ، شره و رابطه من و نامزدمو بهم میزنه پس چرا نامزدم با خواهرش در ارتباطه . ب نظرتون من درست نمیگم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تدریس خصوصی وانلاین ابتدایی جلسه ای ۱۵ تومن به این کار نیاز دارم لطفا اگه کسی رو میشناسید که نیاز به معلم خصوصی داره منو معرفی کنید جلسه اول هم رایگان

وزن اولیه۶۳وزن هدف۵۳ هدف اول۶۰ هدف دوم ۵۷هدف سوم ۵۳ من میتونم مطمعنم هیچ کاری نیست ک من نتونم انجام بدم قوی ترین زن دنیا