2777
2789
عنوان

علائم کرونا

134 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها

من یه هفته س حالم اصلا خوب نیست ،یروز که صبح زود بیدار شده بودم شب خیلی خسته بودم رفتم حموم یه ساعت خوابیدم از درد زیاد بیدارشدم سردرد و چشم درد و فک و دندون و همه چی اونم خیلییییییی شدید شروع شد که هرچی قرص میخوردم بی فایده بود دیگه دوسه روز سردرد داشتم بعد اون گلو درد دردم شروع شد که داروهای گیاهی هرچی خوردم خوبم نکرد قرصم که میخوردم خیلی تپش قلب میگرفتم و حالمو بیشتر بد میکرد ولش کردم گلو دردم خوب شده الان همش حالت تهوع دارم اشتهام به غذا و همه چی ازبین رفته دلم نمیخواد هیچی بخورم ، بنظرتون کرونا گرفتم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمم قبل از من تب خیلی شدیدو سردرد داشت که هرچقد پاشویه ش میکردم و قرص و داروگیاهی میدادم میخورد خوب نمیشد اونم از خانوادش گرفته بود میگفت سرما خوردن ،منم سه چهار روز بعد اون اینطوری شدم اونم الان مثل منه هیچی نمیتونه بخوره همش حالش بده ومیگه اسم غذا میاد حالم بدتر میشه 

شوهرمم قبل از من تب خیلی شدیدو سردرد داشت که هرچقد پاشویه ش میکردم و قرص و داروگیاهی میدادم میخورد خ ...

اره کروناست.برو دکتر دارو بده.اگر نمیتونی غذا بخوری عوضش آب هویج و آب سیب طبیعی زیاد بخور.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اخه من تب نداشتم اونقد گفتم شاید رفتم حموم سرما خوردم ولی الان دیگه مطمئنم کروناس ☹

منم تب ندارم ولی بدن درد دارم و چشمام می سوزه!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
نه رفتم حموم سرم خشک نبود خوابیدم سردم شد

منم سرمو خشک نکردم خوابیدم همین فکرو میکردم ولی سردرد و گلودردم خوب شده دوسه روزه حالت تهوع دارم و معده م بهم ریخته

همه میگن بشین خونه استراحت کن خودت خوب میشی 

اگر به ریه هات برسه چی؟همه یه چی میگن.مادر یکی از بچه های سایت فکر کرده سرماخوردگیه.یعنی دکتر تشخیص اشتباه داده.جدی نگرفتن ریه هاش درگیر شده رفته تو کما.باید بری دکتر دارو بده.آزیترومایسین باید مصرف بشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی