2777
2789

پدرم مشکوک ب کرونا هیت دیدم داروی امام کاظم برای کرونا عطاری میفروشه کسی هست استفاده کرده باشه نتیجه داره آیا؟ 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
واقعاموندم بااین خرافات داریم هممون میمیریم ولی همچنان خرافات😔

منم اعتقاد ندارم دیدم اینجا چند نفر جواب گرفتن

حالا کی گفته برای امام کاظمه 

اخه چرا هرکی هرچی گفت باور میکنید!!؟

بیماری ای که هنوز مشخص نیست ساخته انسانه یا نه، ۱۴۰۰سال پیش کجا بوده که فرزند رسول الله براش دارو بده🤦‍♀️

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر تمرکزت روی ترکیب

آب سیب+ آب هویج+ شلغم+زنجبیل تازه

آب جوش+ عسل+ لیموترش تازه+ زنجبیل تازه+ گلاب +زعفرون 

بخور بابونه

دم کرده ختمی

باشه 

مایعات بسیار زیاد در حدد روزی ۱۶ لیوان 

حالا کی گفته برای امام کاظمه  اخه چرا هرکی هرچی گفت باور میکنید!!؟ بیماری ای که هنوز مشخص نیس ...

دارویی هست ک امام کاظم برا پیشگیری و درمان بیماریای سرماخوردگی و گلو درد امثال اینا گفتن سه تا گیاه رو قاطی کنین مصرف کنین...برا درمان کرونا ک نگفتن

آدم وقتی کرونا میگیره این همه داروی گیاهی و دمنوش و اینا مصرف میکنه امتحان اینم ضرری نداره

یا الارحم الراحمین
حالا کی گفته برای امام کاظمه  اخه چرا هرکی هرچی گفت باور میکنید!!؟ بیماری ای که هنوز مشخص نیس ...

داروی امام کاظم داروی سرماخوردگی و سرفه هست و برای تقویت سیستم ایمنی هست

از سالها قبل بوده

ما ها که خیلی ازش جواب گرفتیم

حتی شوهر خواهرم که کرونای شدیدی گرفته بود و هیچی روش جواب نمیداد

نیم ساعت بعد اینکه خورد پاشد نشست 

حالا قیمتی که نداره تو خونه داشته باشید خدایی نکرده مریض شدید استفاده کنید

چیز عجیبی هم نیست همه موادش آشنا هست

استارتر ما چن ماه قبل کل خانواده مون کرونا گرفتیم بدون اینکه بریم بیمارستان خوب شدیم... یکی از چیزای ک استفاده کردیم همین دارو بود 

میتونی سه تا گیاه رو خودتم بخری قاطی کنی بخوری

ضررنداره ب هر حال

یا الارحم الراحمین

خانمی تو تاپیکی که آدرسش رو میزارم یسری درمان های خانگی هست

انجام بدید مفیده

من شوهرم دیروز عصر تب و بدن درد و سردرد دلشت والان 90 درصد علائمش از بین رفته از بس با این مواد بهش رسیدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5327104/میخوام-داروهای-محلی-و-غذاهایی-که-برای-کرونا-عالی-جواب-میده-رو-بگم?page=1

نمیدونم عطاری دیدم میفروشه روش نوشته داروی امام کاظم پرسیدم گفت مثل دمنوش استفاده میشه

بیشتر تمرکزت روی ترکیب آب سیب+ آب هویج+ شلغم+زنجبیل تازه آب جوش+ عسل+ لیموترش تازه+ زنجبیل تازه+ گ ...

ممنون عزیزم حتما استفاده میکنم لطف کردی

دارویی هست ک امام کاظم برا پیشگیری و درمان بیماریای سرماخوردگی و گلو درد امثال اینا گفتن سه تا گیاه ...

عزیزم سرماخوردگی و آنفولانزا هم که مثال زدید واکنشهای متفاوتی در بدن انسان دارن و داروهاشون متفاوته

من از این ناراحت میشم که با این حرفها اماممون رو یه عده که با دانش اما بی ایمان هستن به مسخره میگیرن. چون علم با چیزی که از جانب امام معصوم میگن مغایرت داره،  و من مطمئنم یک معصوم اشتباه نمیکنه و اگر اون دارو رو امام داده باشه فقط برای یک چیز تجویز شده، تازه اگر این روایتی که گفته میشه معتبر باشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دارویی هست ک امام کاظم برا پیشگیری و درمان بیماریای سرماخوردگی و گلو درد امثال اینا گفتن سه تا گیاه ...

نمیدونم اگه واقعا موثر برای بابام بخرم استفاده کنه اخه بیماری قلبی هم داره بخاط اون  نگرانیم بیشتره 

داروی امام کاظم داروی سرماخوردگی و سرفه هست و برای تقویت سیستم ایمنی هست از سالها قبل بوده ما ها ک ...

گلم منظورم رو به دوستمون گفتم

بحث من چیز دیگس 

داروی امام کاظم داروی سرماخوردگی و سرفه هست و برای تقویت سیستم ایمنی هست از سالها قبل بوده ما ها ک ...

ممنون عزیزم چون مطمئن نیستم اثر داشته باشه سوال کردم چه خوب ک جواب گرفتید پدر من بیماری قلبی هم دارن میترسم بدتر نشه یوقت

استارتر ما چن ماه قبل کل خانواده مون کرونا گرفتیم بدون اینکه بریم بیمارستان خوب شدیم... یکی از چیزای ...

ممنون عزیزم گیاها چی هست؟