الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم تجربه نکردم.ولی از خاهرام شنیدم ک بستگی به بدن هرکسی داره.لگن هرکسی فرق میکنه.از دکترت بپرس اگه تواناییش رو داری طبیعی بیار.اگه ن سزارین.یکی از خاهرام سزارین کرده میگه خیلی خوبه.ن گشادی میاره ن چیزی.یکی دیگ از خاهرام هم طبیعی زایمان کرده اونم میگه خیلی راحت بود ولی یکم گشاد موند.منم اگه خدا بهم نظر کنه و باردار شدم سزارین میکنم
ببین عزیزم...هم گشاد میشه و هم تغییر حالت میده...هم بخیه میخوری و هم بعدش میتونی بری ترمیم و زیبایی..ولی اگر کسی بهتون گفت نه اصلا ن گشاد میشی و از روز اولشم بدون بخیه تنگ تر میشی فقط دروغ محضه...مگه میشه سر بچه ب اون بزرگی بیرون بیاد و تغییر اندازه نده...دقیقا مثل بادکنکی ک بادش خالی میشه و هیچوقت مثل اولش نمیشه...اگر خواستی طبیعی زایمان کنی بگو دکتر یا مامای خصوصی با حوصله بالای سرت باشه ک زود تر از حد نخوان بچه بدنیا بیاد و جر و واجرت کنن
خانوما یه سوال بعد زایمان طبیعی چون پرینه پاره میشه تو ادرار کردن هم مشکل پیش میاد؟ مثلا پخش بشه؟
نه اصلا ربطی نداره.اگه طبیعی زایمان کردید یه کم رعایت کنید.مثل سزارین که از شکمتون مراقبت میکنید بهش ضربه نخوره یا فشار نیاد در طبیعی هم کمی از بدن مراقبت بشه خیلی زود اوکی میشه
من ۳ماه پیش زایمان طبیعی داشتم اتفاقن خیلی هم سخت بود و۱۴ساعت درد کشیدم تا زاییدم..بخیه هم خوردم..ولی روز ششم به کل بخیه هام خوب شد و دیگه حس دردی نداشتم ۲۰روز هم بهد زایمانم رابطه داشتم اصلن نه واژنم افتاده شد نه گشاد..مثل قبله ...هیج فرقی نکردم...
منم نظرم این بود که طبیعی بهتره. ولی الان بادوتا بچه ی وزن بالای 4کیلو که طبیعی اوردم و جدای از زشتی ...
خب عزیزم شما اینجوری بودین قرار نیست همه اینجوری باشن.هرکسی بستگی به بدنش و انعطاف داخلیش داره.شمام انشالله برین دکتر عمل کنین یا بالیزر درمان کنین خوب خوب بشید
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر