2777
2789

من ارتجاعی هستم.میخام طبیعی زایمان کنم‌ک از درد رابطه راحت بشم.چون از اول عروسیم تاالان موقع رابطه درد دارم.بنظرتون طبیعی این درد رابطه رو از بین‌میبره

نی‌نی قشنگم امیدوارم بااومدنت.خیر برکت و خوشحالی برای منو باباییت داشته باشه عزیزدلم.لطفای صلوات برای سلامتی پسرم بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگن چسبندگی میاره!یا برای بارداری های بعدی مشکلی نیست

من چسبتدگی دارم و پزشک تو خلاصه پرونده قید کرده و تاکید به اینکه باردار نشم و همسرم وازکتومی بشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اینکه میگن چسبندگی میاره!یا برای بارداری های بعدی مشکلی نیست

چسبندگی بیشتر برای اونایی پیش میاد ک سه چهارتا سز کرده باشن.من اولی سز بودم الآنم شنبه دومی میخواد بیاد تا الان خدا رو شکر مشکلی نبوده

عزیزم یعنی تو ادرار کردن هم مشکل داری؟

نه اونو مشکل ندارم ولی مثانم دقیقا مشخصه افتاده پایین. سنگینی میکنه عین یه توده. فکرمیکنی چیزی آویزونه ازت حس بدیه موقع راه رفتن. البته اگربعداززایمان رعایت همه چی کنی این اتفاق نمیفته. من بارسنگین برداشتم اینطورشد

من ارتجاعی هستم.میخام طبیعی زایمان کنم‌ک از درد رابطه راحت بشم.چون از اول عروسیم تاالان موقع رابطه د ...

چه ربطی داره عزیزم لابد به اندازه کافی تحریک نمیشی که درد داری از ژ ل استفاده کن موقع رابطه

منتظر روزای بهترم ✌

بحث بی پایان گشادی یا تنگی بعد از زایمان 

و قانع نشدن هیچ کدوم از دو طرف

اگر علمی و پزشکیش رو بخوای سوای بحث خاله زنک های نینی سایت

گشادی واژن در اثر بارداری اتفاق میوفته و نه نوع زایمان

پس یک سزارینی هم میتونه دچار عارضه گشادی واژن بشه

ب لحاظ پزشکی ماهیچه های واژن جوری ساخته شدن توسط خداوند که بعد از زایمان توانایی دارن عین روز اول بشن بدون هیچ تغییری اون داستان بادکنک و فلان و بیسارم همش چرت محض

یسری مقالات خارجی بخون و با دکتر های خوب مشورت کن

ب حرف خاله خانباجی های این سایت اعتنا نکن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
یعنی شکلش چجور میشه وااااا

عزیزم من طبیعی زایمان کردم اینقدر خوب بخیه زدن که از اولم تنگ تر شدم شکل واژنمم عوض نشده بعضیا فکر میکنن هنوز عهد قجره که بعد زایمان همینجوری ولت کنن وبرن

فک کنم اونایی که با زایمان طبیعی مشکل دارن بیشتر مشکل ظاهرشه نه؟

نه عشقم من همه ميگفتن بروطبيعي منم خوشحال گفتم ميرم چندساعت دردميكشم وتموم ميشه ديگ😢همين كه بچه اومد خون ريزي شديدكردم نتونستن بندبيارن ازواژن عمل شدم بازم بندنيومد ازشكم سزشدم تاشريان هاي رحمي روببندن نزديك بودن رحمم روبردارن  ٣كيسه خون ازدست دادم 😭بعدشم كه بخيه هاي واژنم عفونت كردونميتونستم بشينم دخترموشيربدم ولي شكمم تاچندروزدرد داشت زياداذيت نشدم خلاصه مرگو جلوچشام ديدم

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️