2777
2789
وضع مالی مون خوبه ..خونه داریم مغاژه و یه طبقه شو اجاره دادیم ..من و هپسرم هردوماشین داریم ...درامدش ...

ممنون عزیزم ک جواب میدی😘 من اخه زندگی روخیلی سخت گرفتم😢 8سال ازدواج کردم ودوتادخملی دارم.همش بااین شرایط جامعه نگران اینده بچهامم.....

ماوضمون بدنیس😢 بدنیس دراین معنی میشه یه پراید،

مستاجری،

یه زمین نیم قطعه درمحدوده بالاشهر

وفقط،یه جفت گوشواره ک بقیه طلاهاموسرخریدزمین دادم

ولی پدرشوهربی انصافم دریغ ازیه تک ریالی کمک.ازهمون اول برارهن خونه هم شوهرم وام گرفت حتی چون پدرش هیچی نداد.پول عروسی روهم برداشت براخودش😢 الانم حقوق شوهرم5ت خداروشکرخیلی مردخوبیه همش بفکرمنوبچهاس ازخوردوخوراک هیچی کم وکسرنمیذاره.اماخدایی سرولباس دیگ وسعمون نمیرسه همیشه سانتال مانتال باشم😂😣😢😠 بازم میگم خداروشکر

براجنس بچه هم منوشوهرم خیلی دلم ی پسرم میخاس

ولی دیگ بااین شرایط اقتصادی وپوشک بسته ای100تومن

منصرف شدیم ازبچه سوم😂

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
ممنون عزیزم ک جواب میدی😘 من اخه زندگی روخیلی سخت گرفتم😢 8سال ازدواج کردم ودوتادخملی دارم.همش بااین ...

عزیزم ...خدارو شکر که دوتا فرزند سالم و شوهر خوب داری ...بازم خدارو شکرررررر..همین مستاجر ما با دوتا بچه ۲تومن حقوقشه ..ولی بازم حیلی شاکره ..بازم ۵ تومن خیلی خوبه ...تو کل به خداا ان شالله به خونه خودت هم میری ان شالله اونقد وصع مالیت خوب میشه که برای بچه سومی اقدام میکنی خدا بهت دوتا پسر دوقلو بده😍😍😍

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ...خدارو شکر که دوتا فرزند سالم و شوهر خوب داری ...بازم خدارو شکرررررر..همین مستاجر ما با دوتا ...

واااای دوقلووووو!😅😅😅 ممنون ازدعاهای خوبت عزیزدلم انرژی گرفتم😘 خدابرکت بده ب سلامتی وعمرخودتوهمسروبچهات😄

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
واااای دوقلووووو!😅😅😅 ممنون ازدعاهای خوبت عزیزدلم انرژی گرفتم😘 خدابرکت بده ب سلامتی وعمرخودتوهمسر ...

مرسی گلم فدات🤩😜🤪😍

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊