2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والله ..ولی از نظر ظاهری مطمئنم فرق میکنه .گشاد شدن رو نمیدونم ....منم همسرم راضی نبود برم ط ...

تا وقتی ندیدی مطمئن نباش.سزارین یه جایی روی شکم میذاره اما طبیعی همون جای بخیه هم نمیمونه.البته که در هر دو حالت دکتری که کار اتمام رو انجام میده خیل مهمه که وقت بذاره و کارشو خوب و با حوصله انجام بده.موفق باشید.

عزیزم هر کسی از تجربه خودش میگه.خیلیاهم تجربه ندارن ولی میان میگن یه چیزایی.در نهایت بستگی به بدنت داره. مث خوده زایمان که واسه هرکسی یه جورش بهتره.من خودم زایمان طبیعی داشتم یکی. بکارتم حلقوی بوده و واقعا مث همونوقت شد.بخیه خیلی خوب زده بودن ۴تام بیشتر بخیه نخوردم. از داخلشم که یذره خودم احساس میکردم باز شده ۷ یا۸ ماه بعدش واقعا درست شد.ولی همسرم اینقد باشعور بود هیچوقت هیچی نمیگفت همش میگفت هیییچ فرقی نکرده.یه مدتم که گذشت واقعا خودمم متوجه شدم اوکی شده.بعضیا اونجاشون شله میفته بعضیام سفته و مشکلی براشون پیش نمیاد.ورزشای لگنی داره که خیلی کمک میکنه.

ولی بازم اگه خیلی حساسینو میخواین واقعا هیچ فرقی نکنه سزارین کنین.چون معلوم نیست برای شما چجوری بشه.انشالله هرچی خیره پیش بیاد براتون.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

معلومه گشاد میشه یه زن متاهل با ی دختر مجرد فرق نداره خب داره یه تازه عروس با کسی که دو سال ازدواج هم فرق داره وای به حال کسی که سه یا ۴ کیلو ازش بیرون بیاد

جان منی از این عزیز تر نمیشود که ...
خدايي ديگ قيافه اش خيلي عوض ميشه انكارنكنيد خواهرمن😐

مال همه عوض نمیشه بستگی به دکترت و زایمانت داره حتی برای بعضیا جای بخیه هم مشخص نمیشه درواقع هیچ فرقی نمیکنن

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
واقعا سزارین خطرناکه  مردی که میخاد زنش گشاد نشه پس بچه هم نخاد

منم نظرم این بود که طبیعی بهتره. ولی الان بادوتا بچه ی وزن بالای 4کیلو که طبیعی اوردم و جدای از زشتی و تغییرشکل وگشادی، افتادگی رحم ومثانه آوردم،کجاش بهتره.؟ 

واقعا سزارین خطرناکه  مردی که میخاد زنش گشاد نشه پس بچه هم نخاد

عزیزم مردی که به خاطر گشاد شدن زنش بزاره بره کلا مرد نیست یه آشغاله.من بعد دوسال شوهرم گفت اونم از بس اصرار کردم.تازه گفت من همه جوره میخوامت مگه زندگی فقط س ک س ه 

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
مال همه عوض نمیشه بستگی به دکترت و زایمانت داره حتی برای بعضیا جای بخیه هم مشخص نمیشه درواقع هیچ فرق ...

مگ ميشه عزيزم جاي بخيه معلوم نشه بالاخره سربچه ازاونجا ميادبيرون مگ ميشه تغييري نكردچرا عادي وخوب جلوه ميدين بهترين دكترهاهم كه باشن به بدن خودت بستگي داره وشانست 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
خب عوارض سزارین چیه؟؟؟

من جسمی مشکلی نداشتم یه ماه افسردگی داشتم زیاد گریه میکردم که بخاطر اذیتای مادر شوهرم بود خیلی حرف بارم کرد که چرا رفته خصوصی زایمان کرده چرا سزارین شده باید مثل دختر من میشد و اینا

غیر ازین مشکلی نداشتم در سزارین پایین تنه اصلا درگیر نیست فقط موقع عوض کردن چسب بخیه ی شکم من اذیت میشدم 

بعدشم باید مراقب باشی چیز سنگین برنداری زیاد هم و راست نشی قوزدار نشینی

من سه ماه اینا رو رعایت کردم بعد عالی خداروشکر

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم