2777
2789

فردا (سه شنبه) عروسی دوستمه، فقط خودم رو بدون خانواده دعوت کرده، به علت کرونا می خواستن مهمونای کمتری (حدود ۷۰ نفر) داشته باشن و سالن هم بزرگه و میز و صندلی ها با فاصله زیاده ، خیلی دوست داشتم برم ولی بهش گفتم به خاطر کرونا و اینکه این چند روزه آمار به صورت صعودی هست، نمیشه بیام.

شما بودین می رفتن؟😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرو 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

من بودم میرفتم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من بودم نمیرفتم اما بعدا ک اوضاع بهتر میشد یه جعبه شیرینی میگرفتم میرفتم خونه اش کادوشو هم میدادم

بله، منم بهش گفتم اگه نتونستم بیام، بعدش حتما دعوتم کن  خونت؛ اون هم گفت حتما ولی سعی کن بیای.

ولی من انگار دودلم واسه رفتن، که البته بیشتر به سمت نرفتن تمایل دارم😕

من عروسی ننم هم بود نمی‌رفتم چه برسه دوست جونم که از سر راه نیاوردم غیر از خودم اطرافیانم میگیرن این خودش یه جنایت عمده

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓