2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد از آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 111 پست
توروخدا از علائمت بگو و بگو از روز چندم شروع شد خدا نینیاتو حفظ کنه نه ماه

عزیزم من هیچ علایمی نداشتم تو تاپیکام هم هست،فقط فکرکنم از روز ۷ زیردلم تیرمیکشید،روز ۹ هم لک دیدم وگرنه هیچ گونه علائمی نداشتم،انشالله که به زودی شماهم دلت شاد بشه

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم خداحفظشون کنه،منم تازه فهمیدم دوقلو هست هم خیلی خوشحالم هم یکم نگران،دوقلو داشتن سخته؟من یکمم ...

عزیزم باید استراحت کنی من 3 بار بستری شدم بخواطر خونریزی هماتوم داشتم ولی خداراشکر بخیر گذشت نمیخوام بترسونمت ولی خیلی سخته باید کسی باشه کمکت کنه من روز و شب گریه میکنم از خدا کمک میخوام

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هیچ علایمی نداشتم تو تاپیکام هم هست،فقط فکرکنم از روز ۷ زیردلم تیرمیکشید،روز ۹ هم لک دیدم و ...

مرسی که جواب دادی خدا خیرت بده

الان میرم تاپیکاتو چک میکنم

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
عزیزم باید استراحت کنی من 3 بار بستری شدم بخواطر خونریزی هماتوم داشتم ولی خداراشکر بخیر گذشت نمیخوام ...

آها ممنون عزیزم که جواب دادی،آره من کلن استراحت هستم دیگه توکل به خداااا،انشالله شماهم خدا کمکتون کنه

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
آها ممنون عزیزم که جواب دادی،آره من کلن استراحت هستم دیگه توکل به خداااا،انشالله شماهم خدا کمکتون کن ...

رفتم تاپیکتو خوندم انگار خودم نوشتم دقیقا همه چیزم عین شماس

دوتا جنین ۵روزه دریغ از یکذره علائم

کی بیبی چک بزنم؟فردا روز هفتممه

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
رفتم تاپیکتو خوندم انگار خودم نوشتم دقیقا همه چیزم عین شماس دوتا جنین ۵روزه دریغ از یکذره علائم کی ...

اصلن نگران علایم نباش عزیزم فقط توکل کن به خدا واز خودش بخواه،از روز دهم مشخصه بزنی،انشالله که دلت شاد بشه به حق حضرت محمد

عزیزم شما هم با ای وی اف باردار شدی؟

بله عزیزم

خواهش میکنم با توکل به خدا برو حتما جواب میگیری. بین دکتراش دکتر ظفردوست خیلی خوبه هم کارش هم اخلاقش ...

دکتر خودم یکی دیگست فامیلیشو یادم نمیاد😂😂اما تعریف اونم میکردن

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
آخی مبارکه یه سلامتی عزیزم😍😍😍 چکاری کردی بعد انتقال ؟باراولتونه؟

ممنون عزیزم انشالله به زودی زود قسمت خودتون بشه،من قبل از انتقالم گرمی خوردم ژل رویال وعسل وسیاهدونه واینا میخوردم،با ویتامین هایی که دکتر داده بود،فرتیل سی ام روزی دوتا میخوردم شبا هم شکممو باروغن سیاهدونه ماساژ میدادم،سعی میکردم حداقل ۶۰تا دراز ونشست بزنم،توکل به خدا کردم وهمه چیو سپردم به خودش خداروشکر با باراول مثبت شدم

مرسی خواهر مهربونم

خواهش میکنم عزیزم انشالله حاجت روابشی