توروخدا از علائمت بگو و بگو از روز چندم شروع شد خدا نینیاتو حفظ کنه نه ماه
عزیزم من هیچ علایمی نداشتم تو تاپیکام هم هست،فقط فکرکنم از روز ۷ زیردلم تیرمیکشید،روز ۹ هم لک دیدم وگرنه هیچ گونه علائمی نداشتم،انشالله که به زودی شماهم دلت شاد بشه
خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم خداحفظشون کنه،منم تازه فهمیدم دوقلو هست هم خیلی خوشحالم هم یکم نگران،دوقلو داشتن سخته؟من یکمم ...
عزیزم باید استراحت کنی من 3 بار بستری شدم بخواطر خونریزی هماتوم داشتم ولی خداراشکر بخیر گذشت نمیخوام بترسونمت ولی خیلی سخته باید کسی باشه کمکت کنه من روز و شب گریه میکنم از خدا کمک میخوام
مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخی مبارکه یه سلامتی عزیزم😍😍😍 چکاری کردی بعد انتقال ؟باراولتونه؟
ممنون عزیزم انشالله به زودی زود قسمت خودتون بشه،من قبل از انتقالم گرمی خوردم ژل رویال وعسل وسیاهدونه واینا میخوردم،با ویتامین هایی که دکتر داده بود،فرتیل سی ام روزی دوتا میخوردم شبا هم شکممو باروغن سیاهدونه ماساژ میدادم،سعی میکردم حداقل ۶۰تا دراز ونشست بزنم،توکل به خدا کردم وهمه چیو سپردم به خودش خداروشکر با باراول مثبت شدم
خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭