2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد از آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 111 پست
عزیزم ۴ سال منتظرم نشده هیچ مشکلیم نداریم شما کدوم مرکز مد نظرتون که نتیجه بگیرم خسته شدم 

اول خواست خدا بعد علم و تکنولوژی و تشخیص های درست و پزشکای خوب مرکز ابن سینا . خیلی حرفه ای هستن

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم انشاله خیلی استرس دارم بتام به نظر شما بالا نیست؟شماها یادتون هست چندبود؟

من بتام روز دوازده انتقال خیلی بالا بود دوقلو دارم الان دختر وپسر 6 ماهشونه 

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️

من روز ۱۶انتقالم بتام ۲۹۰۷ بود،شنبه هم رفتم سونو دکتر گفت ۷هفته ای ودوقلو داری😍😍😍قلبشونم خداروشکر تشکیل شده بود،انشالله قسمت همه ی منتظرا

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
خداروشکر عزیزم مرسی کمکم کردی منم اونجا میرم 

خواهش میکنم با توکل به خدا برو حتما جواب میگیری. بین دکتراش دکتر ظفردوست خیلی خوبه هم کارش هم اخلاقش . خیلیها اونجا راضین ازش

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
عزیزم ۴ سال منتظرم نشده هیچ مشکلیم نداریم شما کدوم مرکز مد نظرتون که نتیجه بگیرم خسته شدم 

بیا یزد درمنگاه ناباروری صفائیه خیلی هم ارزونه 4 ملیون من جواب گرفتم دوبار😊

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️
من روز ۱۶انتقالم بتام ۲۹۰۷ بود،شنبه هم رفتم سونو دکتر گفت ۷هفته ای ودوقلو داری😍😍😍قلبشونم خداروشکر ...

توروخدا از علائمت بگو

و بگو از روز چندم شروع شد

خدا نینیاتو حفظ کنه نه ماه

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
من بتام روز دوازده انتقال خیلی بالا بود دوقلو دارم الان دختر وپسر 6 ماهشونه 

عزیزم خداحفظشون کنه،منم تازه فهمیدم دوقلو هست هم خیلی خوشحالم هم یکم نگران،دوقلو داشتن سخته؟من یکمم لک بینی دارم خیلی نگرانم ولی دکترم گفت وضعیت جنینات عالی هست

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭