2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد از آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 111 پست
من با سه نفر اونجا دوست شدم همین حدود شده بود برا اونا هم . تعیین جنسیت ۵ تومن ،پانکچر ۲ تومن . انتق ...

یعنی ای وی اف تعین جنسیت رفتین انقدر کم شد؟؟؟؟؟ من واسه تعین جنسیت گفتم

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوررررااااااااا خدارووووووشکر اصلا انگار خودم مادر شذم  مباااارکه  دعام کن منم ۴ بار کاش ...

امروز شما کسی بودی ک از خدا خواستم بخاطر طفل معصوم تو شکمم ی نی نی بهت بده انشاله ک مثلدهمیشه خدا صدای منو شنیده

اگ از اصفهانی بیا راهنمایینگت کنم کجا بری

ماهگلم دختری ازجنس طلا
امروز شما کسی بودی ک از خدا خواستم بخاطر طفل معصوم تو شکمم ی نی نی بهت بده انشاله ک مثلدهمیشه خدا صد ...

وای خدا ممنونم بعد میگن فضای مجازی بده .بیا اینم یه آدم خپش قلب از اون سر ایران .من کرجم .شوهرم تحرکش صفر شده زالو درمانی میکنیم احازه ivf ندادن تا اون عمل کنه .فعلا دست نگه داشتیم ببینیم خدا معجزه مکنه 😍

وای خدا ممنونم بعد میگن فضای مجازی بده .بیا اینم یه آدم خپش قلب از اون سر ایران .من کرجم .شوهرم تحرک ...

ازبس ک خودم دوران تلخی رو گذروندم اول خدا دوم خدا سومم خدا فقط باید بخواد برات اما عزیزم دکترم راه خداست پس حتما دنبال کن معجزه برای ما یعنی خدا بهترین راه رسیدن به هدف رو در اختیازما بذاره.منو دخترمم دعا کن😍

ماهگلم دختری ازجنس طلا