2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد از آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 111 پست
انشالله به حق خدا صحیح و سلامت بیاد بغلت کیف کنی

انشالله ممنون از دعای قشنگت😍

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوررررااااااااا خدارووووووشکر اصلا انگار خودم مادر شذم  مباااارکه  دعام کن منم ۴ بار کاش ...

عزیزم از الان هرچی دعا خوندم توام یاد میکنم فقط این بار ک ای وی اف کردی اصلا از تافن هماه استفاده نکن اینترنت استفاده نکن اب و عسل زیاد بخور ناشتا اب و نشایته ام بخو و اصلا بهش فکر نکنو به دکترتم بگو از راهای کمک لانه گزینی مثل هچینگ و غسره هم استفاده کنی د ضمن جوشن کبیر هم بخون

ماهگلم دختری ازجنس طلا
سلام عزیزم چه کارایی کردین بعد ای وی اف که گرفت؟ بار اولتونه؟ 

برای سوانا نوشتم فقط گفتن نیاز به استاحت مطلق نیس اما من بودم از دستشویی ایرانی استفاده نکردم واصلا حمام نرفتم.باردومم بود

ماهگلم دختری ازجنس طلا
مبارکت باشه عزیزم میشه بگی مشکلت چی بود که آی وی اف کردی و بار چندم بوده کدوم مرکز انجام دادی ؟

سلام دوستم بر اثر یبار سقط یکی از لوله هام مسدود شده بود و اندومتریوز گرید یک هم داشتم مرکزی ناباروری اصفهان میرفتم و دکترم هم دکت احمدی بود ایشون تشخیص داد مشکل چیه و گفت آی وی اف کن تا سریع بگیره و برای دومی انشاله طبیعی اقدام کن

ماهگلم دختری ازجنس طلا
راستی ای وی اف سخته ؟ یعنی از نطر فیزیکی اذیت شدی؟

دروغ چرا با اول با گریه و غر میرفتم اما دفعه دوم آامش داشتم هم تعداد تخمکم بهتر بود هم کیفیت هم نتیجش😆

ماهگلم دختری ازجنس طلا