وچه مدیر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 287 عنوان بی بی چک مثبت بعد از آی وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 111 پست ای وی اف کردمروز پریود بی بی گذاشتم یه خط خیلی خیلی محو انداخت بعد۵روز رفتم ازمایش بتام ۱۴۲۵ بودتواین وضعیت کرونا دکترم نیستفردا میرم تو هفته ۷ به نظرنوت برای تشکیل قلب سونو برم؟؟؟ ماهگلم دختری ازجنس طلا 1399/08/12 | 23:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طنز عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 3446 عزیزم ۴ سال منتظرم نشده هیچ مشکلیم نداریم شما کدوم مرکز مد نظرتون که نتیجه بگیرم خسته شدم اول خواست خدا بعد علم و تکنولوژی و تشخیص های درست و پزشکای خوب مرکز ابن سینا . خیلی حرفه ای هستن یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
طنز عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 3446 مرسی عزیزم برامنم دعا کن منم این ماه میرم اونجا ایشالا بزودی نتیجه بگیرم انشاله خدا کمک میکنه حتما دعا میکنم🤲 یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
مهدیاریجون۵۰۰۰۰۰ عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 2895 انشاله خدا کمک میکنه حتما دعا میکنم🤲 میگم من فقط ۵ تومن پول ازمایشام شد شما هم همینقدر پول ازمایش دادید؟ من به زودی مامان میشم 💖💖💖
khanomhasti عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2342 انشاله خدا کمک میکنه حتما دعا میکنم🤲 ممنون مهربونم خدا نی نیتو برات حفظ کنه😘😘
ماه__نقره_ای عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 277 نه بی علته هم شوهرم سالمه هم من کیفیت جنینم a بود استراحتم کامل کار خداست منم مثل شمابی علت سه بار هم منفی شده
mamanevesta عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 7880 ممنونم انشاله خیلی استرس دارم بتام به نظر شما بالا نیست؟شماها یادتون هست چندبود؟ تو پسرم ۱۴۰۰بود
mastane1373 عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2283 استارتر توروخدا ار علائمت بگواز روز چندم شروع شدنلطفا دقیق بگو😢 دستم خورد خارج شدم وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
هیلین عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 2815 ممنونم انشاله خیلی استرس دارم بتام به نظر شما بالا نیست؟شماها یادتون هست چندبود؟ من بتام روز دوازده انتقال خیلی بالا بود دوقلو دارم الان دختر وپسر 6 ماهشونه مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️
مهلبون۲ عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 890 ان شالله مبارک باشه استراحت کن حتما بعد برو سونو ۸ هفته ان شالله به سلامت بدنیا بیاد
مانیااااااااااا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1129 من روز ۱۶انتقالم بتام ۲۹۰۷ بود،شنبه هم رفتم سونو دکتر گفت ۷هفته ای ودوقلو داری😍😍😍قلبشونم خداروشکر تشکیل شده بود،انشالله قسمت همه ی منتظرا خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
طنز عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 3446 میگم من فقط ۵ تومن پول ازمایشام شد شما هم همینقدر پول ازمایش دادید؟ قبل انتقال حدود ۲ تومن شد آزمایشهام یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
طنز عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 3446 خداروشکر عزیزم مرسی کمکم کردی منم اونجا میرم خواهش میکنم با توکل به خدا برو حتما جواب میگیری. بین دکتراش دکتر ظفردوست خیلی خوبه هم کارش هم اخلاقش . خیلیها اونجا راضین ازش یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
هیلین عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 2815 عزیزم ۴ سال منتظرم نشده هیچ مشکلیم نداریم شما کدوم مرکز مد نظرتون که نتیجه بگیرم خسته شدم بیا یزد درمنگاه ناباروری صفائیه خیلی هم ارزونه 4 ملیون من جواب گرفتم دوبار😊 مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️
mastane1373 عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2283 من روز ۱۶انتقالم بتام ۲۹۰۷ بود،شنبه هم رفتم سونو دکتر گفت ۷هفته ای ودوقلو داری😍😍😍قلبشونم خداروشکر ... توروخدا از علائمت بگوو بگو از روز چندم شروع شدخدا نینیاتو حفظ کنه نه ماه دستم خورد خارج شدم وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
مانیااااااااااا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1129 من بتام روز دوازده انتقال خیلی بالا بود دوقلو دارم الان دختر وپسر 6 ماهشونه عزیزم خداحفظشون کنه،منم تازه فهمیدم دوقلو هست هم خیلی خوشحالم هم یکم نگران،دوقلو داشتن سخته؟من یکمم لک بینی دارم خیلی نگرانم ولی دکترم گفت وضعیت جنینات عالی هست خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭