2777
2789

بچه ها من خیلی دلم میخواد تغییر کنم البته با روتین پوستم خیلی بهتر شده دماغمم عمل کردم ابروهامم فیبروز کردم ولی اصلا معلوم نیس خط چشمم زدم ولی دوس دارم خوشگلتر بشم لطفا بیاین به هم کمک کنیم میدونم شما هم دوس دارین شما برا پوست و زیباییتون چه کارایی میکنید؟؟

الان همه میگن عکس😂😂

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی دلم میخا خوشگلتر شم لبموژل زدم ولی زود آب شد پوستم سفیده شکر خدا یکم فقط منافذ باز دارم موهای زائدشم لیزر کردم دوس دارم ابروهامم فیبروز کنم ولی خیلی گرونه میترسم هم پولم بره هم بد بزنن

بینیمم عمل کردم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

منم لایک کن

من تنها کاری کردم دو تا خال بود برداشتم ابروهامم که هاشور کردم رید توش مجبور شدم کلی هزینه کنم تا پاک بشه.

خط اخمم بوتاکس کردم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
منم خیلی دلم میخا خوشگلتر شم لبموژل زدم ولی زود آب شد پوستم سفیده شکر خدا یکم فقط منافذ باز دارم موه ...

منم دوس دارم موهای صورتمو لیزر کنم ولی میترسم صورتم بسوزه

مال شما خوبه؟راضی این؟

منم دوس دارم موهای صورتمو لیزر کنم ولی میترسم صورتم بسوزه مال شما خوبه؟راضی این؟

ن بابا نمیسوزه عالیه دختر حتماانجام بده اگ زائدن 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
حتما یه جای مطمئن برو فیبروز کن خوشگل میشی

دوستم کرده بود۷۵۰تومن راستش نمیتونم اینقد هزینه کنم

خیلیم جالب نشده بود بزا عکس ابرومو بفرستم ببین چطورن

منم لایک کن من تنها کاری کردم دو تا خال بود برداشتم ابروهامم که هاشور کردم رید توش مجبور شدم کلی هز ...

منم خال داره صورتم

بنظرت بردارم؟

برا نی نی ضرر نداره؟آخه میترسم چون حاملم

عمل نکردم فقط روتین پوست انجام میدم.

روتین پوست چیه؟

راه رفتن کنار یه دختر قوی و خودساخته،افتخاریه که نصیب هر مردی نمیشه😎.                                                               ⁦❤️⁩طُ⁦❤️⁩قشنگترین تیتر زندگی منی⁦☺️⁩