2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین درمورد پوست و زیبابب حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 62 پست
من اصلا هیچ کاری برا خوشگل تر شدن امتحان نکردم فقط دندون هام ارتودنسی لازم دارن... همین

عه منم دندونام ارتودنسی میخان از بقیه چیزام راصی ام

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو جل الخالق مگه کدوم شهری که ۷۵۰ میزنن؟؟ باشه بفرست

عزیزم آکادمی مریم حمزه ای ۱ تومن انجام میده ولی محاله از ابروی طبیعی تشخیص ش بدی فوق العاده تر از فوق العاده کار میکنن 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
عه منم دندونام ارتودنسی میخان از بقیه چیزام راصی ام

میتونین بگین چ مشکلی داره....

مال من ی دندون فک بالام عقب هست ک واقعا ناراحت کننده هست

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

عزیزم بزن تو نت اطلاعات بگیر

آهان،ممنون🌹🌹🌹🌹

راه رفتن کنار یه دختر قوی و خودساخته،افتخاریه که نصیب هر مردی نمیشه😎.                                                               ⁦❤️⁩طُ⁦❤️⁩قشنگترین تیتر زندگی منی⁦☺️⁩
منم خال داره صورتم بنظرت بردارم؟ برا نی نی ضرر نداره؟آخه میترسم چون حاملم

من خالم پشت لبم بود زشت بود . والا نمیدونم باید از دکتر بپرسی

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
میتونین بگین چ مشکلی داره.... مال من ی دندون فک بالام عقب هست ک واقعا ناراحت کننده هست

پایین کجن بالام دو تا بالای رده هستش:(

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

میشه توضیح بدی چجوریه روتین پوستیت و چه چیزایی استفاده میکنی یعنی مارکشونو بگی؟

ژل شستشو لافارر دارم مخصوص پوست نرمال هرشب با این ژل شستشو و فیس براش صورتم میشورم بعد آبرسان لدورا میزنم و کرم دورچشم ام کیو 

یه مرطوب کننده معمولی مثل شون به دست و گردنم میزنم.

من هر شب با فیس واش و ژل شستشو صورتم میشورم بعد آبرسان میزنم و کرم دورچشم  یه کرم مرطوب کننده ...

ممنون که توضیح دادی🌹🌹🌹🌹🌹🌹

راه رفتن کنار یه دختر قوی و خودساخته،افتخاریه که نصیب هر مردی نمیشه😎.                                                               ⁦❤️⁩طُ⁦❤️⁩قشنگترین تیتر زندگی منی⁦☺️⁩