2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین درمورد پوست و زیبابب حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 62 پست
ژل شستشو لافارر دارم مخصوص پوست نرمال هرشب با این ژل شستشو و فیس براش صورتم میشورم بعد آبرسان لدورا ...

ژل شستشو لافارر خوبه؟

من آبرسان لدورا داشتم خیلی خوب بود تازه تموم کردم 

از قیمت جدیدش اطلاع داری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل شستشو لافارر خوبه؟ من آبرسان لدورا داشتم خیلی خوب بود تازه تموم کردم  از قیمت جدیدش اطلاع ...

لافارر تازه خریدم قبلا کامان داشتم خوب بود ولی شنیدم چون الکل داره به مرور پوست تیره میکنه برا همین لافارر خریدم تا الان راضی بودم حالت ژلی داره یکم با آب رقیق میکنم با فیس براش رو صورتم ماساژ میدم.

لدورا ۱۷۵ قیمتش توی انلاین شاپ نگاه کردم منم چند ماه پیش همین قیمت خریدمش تغییر نکرده نسبت به اون موقع

لافارر تازه خریدم قبلا کامان داشتم خوب بود ولی شنیدم چون الکل داره به مرور پوست تیره میکنه برا همین ...

لعنتی خیلی گرون شده من قبلا ۱۰۹ تمن گرفتمش

آدم از یه طرف دلش نمیاد از طرف دیگه آبرسانی که مثل این خوب باشه با قیمت پایینتر نمیشناسم

لعنتی خیلی گرون شده من قبلا ۱۰۹ تمن گرفتمش آدم از یه طرف دلش نمیاد از طرف دیگه آبرسانی که مثل این خ ...

اره واقعا من خیلی گشتم دنبال ابرسانی که هم قیمتش خوب باشه هم کیفیت ولی اصلا نیست 

تنها چیزایی که پیدا کردم همین لدورا و ام کیو بود بقیه خیلی گرونن یا قیمت پایینا بی کیفیت هستن

اون هم شنیدم خوبه ولی گرون تره فکر کنم