2777
2789

دوستای گلم 🌹🍀 لطفا بگین چی باعث میشه ب زندگی ادامه بدین ؟ چ دلایلی دارین برای ادامه زندگی ؟

و اینک شده کلا قطع امیدکرده  باشین و دیگ ب ته خط رسیده باشین اما خدا واستون معجزه کنه ؟! 

اون روزهای سیاهتون باقی مونده براتون؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا تو.مرحله ی ام.که هیچ.نشونه ای از.معجزه نیست

اما انقدر.منتظر میمونم تا خدا حاجتمو بده.چند سال زندگیمو بیهوده تلف نکردم.که الان.پا پس بکشم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
من هنوزم ته ناامیدی ام ومعجزه ای نیس ک امیدوارم باشم ب این زندگی..

دعا میکنم ارامش داشته باشی ی روز ..پس روزای خوب نمیان ؟!

با اجازه استارتر

لطفا اگه ۵۰ گیگ اینترنت برای ایرانسل میخواید ایرانسل من ندارید بگین به من💕

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂
فعلا تو.مرحله ی ام.که هیچ.نشونه ای از.معجزه نیست اما انقدر.منتظر میمونم تا خدا حاجتمو بده.چند سال ز ...

ای جانممم 😊😊 ایشالله هر چ زودتر خدا حاجتتون رو بده

فکر نمیکنم دیگ روزای خوبی هم باش پیرشدم تواوج جوونیم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
با اجازه استارتر لطفا اگه ۵۰ گیگ اینترنت برای ایرانسل میخواید ایرانسل من ندارید بگین به من💕

🌹🍀💚💛

من حمایت خانوادمو ندارم اما خدا همیشه پشتم بوده

شوهرم زیاد کتکم زده ولی دفه اخر و یه دفه دیگه تا دستشو بلند کرد شونش دررف

چوب خدا صدا نداره

خدایا ممنونم ازت ک پشتمی⁦❤️⁩

باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤

فکر نمیکنم دیگ روزای خوبی هم باش پیرشدم تواوج جوونیم....

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
ای جانممم 😊😊 ایشالله هر چ زودتر خدا حاجتتون رو بده

انشالله عزیزم

همچنین شما حاجت روا بشین الهی

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
فکر نمیکنم دیگ روزای خوبی هم باش پیرشدم تواوج جوونیم

من همینطور فک میکنم احساس میکنم این جمله ک میگ بعده سختی اسونیه الکی هست