2777
2789

خانوما و دوستان عزیز من دیروز رفتم یک خونه دیدم که با شرایط مالی و مدرسه بچه ها و محل کار شوهرم جور هست .دعا کنید اگر صلاحه صاحب خانه راضی بشه و اجاره بده به ما .گفتم اینجا هم التماس دعا داشته باشم از دیروز که خواب ندارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚

ان شاءالله حال دلتون خوب و به خواستتون برسید🤲

لطفا برای ما هم دعا کنید.

ان شاءالله زودتر صاحب خونه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم.🙏

خدایا منتظر معجزه ام ❤️

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
صلوات میفرستم انشاالله جور میششه توی دفتر بنویسش از خدا بخاه

ممنون دوست گلم .خدا برای شما هم درست کنه .دیروز که من رفتم از یک دفتر املاک دیگه هم مشتری اومد که خونه رو رهن کامل میخواست .ولی من پولم اندازه رهن کامل نیست .حالا نمیدونم صاحب خانه چه تصمیمی بگیره

ممنون دوست گلم .خدا برای شما هم درست کنه .دیروز که من رفتم از یک دفتر املاک دیگه هم مشتری اومد که خو ...

کاش ههمون ازز این مستاجری در بیایم من ۳ماه از این املاکی ب اون املاکی چون پولمون کم‌بود

کاش ههمون ازز این مستاجری در بیایم من ۳ماه از این املاکی ب اون املاکی چون پولمون کم‌بود

سلام گلم منم الان رفتم و متاسفانه جور نشد .از همون موقع دارم گریه میکنم چون منم پولم جور نبود و صاحب خانه گفت نظرم عوض شده و رهن کامل میدم