سلام وقتتون بخیر..من افسردگی دارم پارسال یه دوره دارو خوردم ولی باز افسردگیم برگشته الانم بخاطر کنکورم نمیتونم داروی اعصاب بخورم..هزینه تی ام اس خیلی بالاس ولی چون بیمه دارم میخام تو بیمارستان انجامش بدم..کسی بیمارستان مجهزی میسناسه ک دستگاه تی ام اس داشته باشه؟!واقعا دیگه کلافه شدم تو این وضعیت افسردگیو کرونا نمیتونم بیمارستانارو بگردم..اگه کسی انجام داده یا چیزی ازش میدونه بهم بگین ممنونم..
ممنون ، متشکر گلم .... من همچنان دارم دارو میخورم احساس میکنم یک مقداری فقط اضطرابم کمتر شده ینی تا هفته پیش هم استرسم زیاد بود نمیدونم در تعطیلات عیدم و سرکار نمیرم کمتر شده یا دیگه از این به بعد کمتر میشه ولی حالتای افسردگی و وسواسم که سرجاش هستند از اونطرف سردردای میگرنی هم دائم دارم و نزدیکه یکماهه کل دندونامم درد میکنه اصلا یک اوضاع و حال افتضاحی دارم که نگو ..... خوش بحال هرکی که سالمه 😔
ای بابا من فکر میکردم آرتی ام اس فقط به من جواب نداده منم افسردگی و اضطراب و وسواس دارم الان با دارو ...
همه راه ها رو امتحان کردی و جواب نگرفتی ولی این راهی که من میگم هم امتحان کن پنیک و افسردگی من به جایی رسیده بود که می خواستم خودمو با دوتا بچه از تراس پرت کنم پایین تا اینکه به یه دوست حالمو توضیح دادم گفت اپلیکیشن قرآنی نصب کن بذار عربی و فارسی بخونه و فقط گوش کن حتی موقع کار پلی کن بذار بخونه یا موقع خواب و یا هر وقت دیگه ای ، اول ذهنم نسبت به قرآن کارد می گرفت اما ادامه دادم انقدر گوش دادم که کل داروهامو کنار گذاشتم و کامل به زندگی نرمالم برگشتم الانم اگه یه ذره اضطراب سراغم بیاد سریع قرآن پلی می کنم یه سوره با معنی گوش می کنم دوباره حالم خوب میشه و پر انرژی به زندگی بر میگردم، خدایا شکرت که هستی