2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163811 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان بهتری؟؟

ممنون ، متشکر گلم .... من همچنان دارم دارو میخورم احساس میکنم یک مقداری فقط اضطرابم کمتر شده ینی تا هفته پیش هم استرسم زیاد بود نمیدونم در تعطیلات عیدم و سرکار نمیرم کمتر شده یا دیگه از این به بعد کمتر میشه ولی حالتای افسردگی و وسواسم که سرجاش هستند از اونطرف سردردای میگرنی هم دائم دارم و نزدیکه یکماهه کل دندونامم درد میکنه اصلا یک اوضاع و حال افتضاحی دارم که نگو ..... خوش بحال هرکی که سالمه 😔

سلام عزیزم من ده جلسه رفتم هرجلسه ۴۲ دقیقه و جواب نگرفتم و خیلی هم هزینه کردم نمیدونم تعداد دفعاتش ر ...

سلام خداسلامتی بده بهت

لباس عافیت و وآسایش تنت کنه الهی آمین

نورفیوبدک برای چه مشکلی رفتی که اثر داشت؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ای بابا من فکر میکردم آرتی ام اس فقط به من جواب نداده منم افسردگی و اضطراب و وسواس دارم الان با دارو ...

همه راه ها رو امتحان کردی و جواب نگرفتی ولی این راهی که من میگم هم امتحان کن پنیک و افسردگی من به جایی رسیده بود که می خواستم خودمو با دوتا بچه از تراس پرت کنم پایین تا اینکه به یه دوست حالمو توضیح دادم گفت اپلیکیشن قرآنی نصب کن بذار عربی و فارسی بخونه و فقط گوش کن حتی موقع کار پلی کن بذار بخونه یا موقع خواب و یا هر وقت دیگه ای ، اول ذهنم نسبت به قرآن کارد می گرفت اما ادامه دادم انقدر گوش دادم که کل داروهامو کنار گذاشتم و کامل به زندگی نرمالم برگشتم الانم اگه یه ذره اضطراب سراغم بیاد سریع قرآن پلی می کنم یه سوره با معنی گوش می کنم دوباره حالم خوب میشه و پر انرژی به زندگی بر میگردم، خدایا شکرت که هستی

سلام میخواستم بدونم که انجام دادین؟ وآیا تاثیر داشت؟

سلام دوست عزیز .اطلاع دارید ایا توی شیراز کسی  روش Rtms رو کار میکنه ؟ من واسه برادرم که وسواس داره میخوام بدونم چندین ساله درگیرشیم ...سپاس از شما