2777
2789
عنوان

کسی هست rtms (آر تی ام اس) انجام داده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163862 بازدید | 179 پست
سلام عزیزم ،شما که تو این زمینه اطلاع دارید میشه منو راهنمایی کنید  برادر من بیماری آسپرگر که ی ...

سلام وقت بخیر. من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم به نظرم علایم برادر شما اوتیسم و‌آسپرگر نیست اصلا. بلکه علایم ایشون بیشتر به اختلال اسکیزوفرنی شبیه هست که من سرچ کردم دیدم گفتند که tms روش خوب جواب میده. 

البته باید اول پیش دکتر متخصص برید تا براشون تجویز مناسب کنه. چون مثل فیزیوتراپی درجه های مختلف داره و دستگاه روی نقاط مختلفی از سر گذاشته میشه.

دکتر روانپزشک خوب اگه میخواهید دکتر غلامحسین قائدی و دکتر ازیتا سلجوقیان رو تایید میکنم باتجربه و‌ خوش اخلاق هستند. به نظرم اول ببرید دکتر اگر تشخیص اسکیزوفرنی داد اونوقت ببرید اون مراکزی که دستگاه دارند بگید براش بنویسه. بیمه نیروی مسلح هم هزینه رو میده بقیه بیمه ها نمیدونم. تکمیلی اگه دارید هم فکر کنم میده پولشو. 

باز سوال داشتی به این اکانت تو ایتا بهم پیام بده

@Msmm61

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستانی که آر تی ام اس انجام دادن لطف کنن بگن که بهبودی موقتی بعد از آر تی ام اس میشه یا موقت چ ...

سلام عزیزم من ده جلسه رفتم هرجلسه ۴۲ دقیقه و جواب نگرفتم و خیلی هم هزینه کردم نمیدونم تعداد دفعاتش رو باید بیشتر میرفتم یا نقطه ای که دستگاه روی مغز قرار میگرفت درست نبود واقعا نمیدونم با اینکه قبلا ده جلسه نوروفیدبک انجام داده بودم و واقعا عالی بود و تا یک مدت فهمیدم آدمای عادی دنیا رو چطور حس میکنن. ولی کلا اینا موقتی هستند تا یک شوک و اضطراب یا چالشی تو زندگی پیش بیاد دوباره همه علائم برمیگردن مگراینکه درکنارش شناخت درمانی کرده باشی و جلسات متعدد رواندرمانی بری . منکه نه هزینشو دارم نه وقت و حوصلشو 😣

سلام خیر من با دارو خوب شدم rtms جواب نداد واسم..ن من مشکل افسردگی داشتم پنیک نداشتم

ای بابا من فکر میکردم آرتی ام اس فقط به من جواب نداده منم افسردگی و اضطراب و وسواس دارم الان با دارو تا حدودی کنترل شدند و همچنان تایمهایی تو زندگیم هست که میگم خدایا خستم کاشکی بمیرم😭 هیچکی نمیتونه بهمون کمک کنه همش با دنبال کردن راههای درمانی مختلف احساس میکنم فقط دارم خودمو به در و دیوار میکوبم😭😭😭

حالم بهم میخوره از اینایی که فکر میکنن مردم احمق میان تبلیغ میکنن ، ذاکری ذاکری ... ذاکری کیه ! من م ...

عزیزم عوارض نداره اما فکر کنم شانسی روی بعضی ها اثر میذاره روی بعضی ها نه . من ده جلسه رفتم و روم تاثیر نداشت حیف هزینه و وقتی که گذاشتم. واقعا از دائم دکتر پیدا کردن و درمانهای مختلف خسته شدم هرکی این پیام منو میخونه دعا کنه من شفا بگیرم خیلی خستم دلم میخاد بمیرم😭😭😭

منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از هم ...

سلام میشه بگین کدوم کلینیک رفتین؟ منم استرس شدید دارم و بهم ار تی ام اس دادن

سلام.من جدیدا ده جلسه رفتم‌.برای افسردگی عالللی.خیلی خوب شدم .خیلی آرامش گرفتم.و فعلا هم قصد ادامه دارم گفتم ده جلسه دیگه بزارن انجام بدم.تو اسلامشهر برای اولین بار اوردن این دستگاه رو خیلی خوووبه.+989129677819

اینم شمارشون شاید ب درد کسی بخوره

ای بابا من فکر میکردم آرتی ام اس فقط به من جواب نداده منم افسردگی و اضطراب و وسواس دارم الان با دارو ...

نگران نباش با همون داروها ادامه بده ایشالا خوب میشی. هیچی جای دارو رو برای بیماری روحی نمیگیره.اگه تونستی کنارش روانشناس بالینی هم برو ک بیمارستان روزبه روانشناس خوب زیاد داره هزینشم نسبت به بیرون کمتره

من مطب دکتر مهدی حیدری متخصص اعصاب و روان در تهرانپارس برای اضطراب و افسردگی و وسواس شدید آرتی ام اس انجام دادم خیلی خوب نتیجه گرفتم جلسه ای ۷۵۰ تومان هزینه اش بود که چون اپراتورهای دستگاهشون روانشناس هستن در هر جلسه که زیر دستگاه هستید مشاوره و رواندرمانی هم انجام میدن که خیلی مفید بود الان مدتیه داروهام رو قطع کردم ،جاریمم بعد از من مراجعه کرد خیلی افسرده بود الان خیلی خوب شده ،قبلش چند جا سراغ گرفتم جلسه ای بالای یک میلیون تومن بود مشاوره هم انجام نمیدادن ،اکثر مریضهایی هم که آمده بودن آر تی ام اس از درمان راضی بودن ،خود دکتر و پرسنل شون هم خیلی با احترام با مراجعین برخورد میکنن ،توصیه میکنم آرتی ام اس رو حتما برید واقعا درمان خوبیه