سلام وقتتون بخیر..من افسردگی دارم پارسال یه دوره دارو خوردم ولی باز افسردگیم برگشته الانم بخاطر کنکورم نمیتونم داروی اعصاب بخورم..هزینه تی ام اس خیلی بالاس ولی چون بیمه دارم میخام تو بیمارستان انجامش بدم..کسی بیمارستان مجهزی میسناسه ک دستگاه تی ام اس داشته باشه؟!واقعا دیگه کلافه شدم تو این وضعیت افسردگیو کرونا نمیتونم بیمارستانارو بگردم..اگه کسی انجام داده یا چیزی ازش میدونه بهم بگین ممنونم..
سلام عزیزم میشه از روند درمان و از هزینه هاش برام بگی؟ ممنونم🌷
سلام من از کار اقای منوچهری راضی نبودم بعد دو هفته علایم شروع به برگشت کرد نزدیک پانزده ملیون هزینه کردم حتی زنگ هم میزنم درست جواب نمیدن. الان دارم میرم جای دیگه که ایشون استاد هستند. احازه بدید ببینم درمان ماندگار باشه میگم. جدای اینها شخصیت ایشون برام حالب تبود. خیلی خودشو عقل میدونه
سلام عزیزم ببخشید من تاپیک شمارو از سرچ دیدم مشکل اختلال اضطراب دارم خیلی علایم بدی دارم دارو ...
فقط درمان اضطراب طرحواره درمانی پیش روانشناس کار بلد برید سرچ بزنید طرحواره درمانی چیه من تازه ارامش گرفتم قرصامم کنار گذاشتم بعد چندسال بگردید توشهر خودتتون پیدا کنید یه روانشناس دکترا بالینی وطرحواره درمانگر من نوروفیدبک بایو فیدبک امتحان کردم فایده نداشت همش دکان زدن وتیغ زدنه مردمه
سلام خدمت شما🌹🌹 راستش من مشکل وسواس فکری دارم و سالها دارو خوردم اما از عوارضش کلافه شدم، و اینکه ...
سلام دوست عزیز.راهنمایی ازتون میخام.من میخام rtms انجام بدم و بررسی که انجام دادم دقیقا به همین پیامی که شما گزاشتین رسیدم.نمیدونم پیش کدومشون برم.اگر شما انجام دادین میتونم نتیجه رو بدونم