2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی بعضی از اقایون اینو درک نمیکنن که خانوم ها خیلی احساساتی هستن حداقل اگه اینطوری نیستین همراهی کنید تا خانوم شوقشو از دست نده خانوما همیشه کودک درون دارن ولی وقتی سردی ببینن خاموشش میکنن و دیگه اهمیتی نمیدن و باید از خانومی که سرد و بی رحم شده ترسید..

بله ولی بعضی از اقایون اینو درک نمیکنن که خانوم ها خیلی احساساتی هستن حداقل اگه اینطوری نیستین همراه ...

متاسفانه در جامعه ی ما قبل از ازدواج آموزش درستی به آقایون داده نمیشه  .... و تنها با یکسری الگو های غلط و بجامانده از گذشته وارد زندگی مشترک میشن .... اون ها درک و شناخت درستی از روحیات و حتی فیزیولوژیک یک زن ندارند 

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
سلام در تاپیکی دیدم هدیه زیارت عاشورا از طرف شهید نوید صفری را زدید برای حاجات خودتون امتحان کردید؟

سلام خودمم تازه شروع کردم .... اما این زیارت عاشورا در وصیت نامه شهید اومده.... خانومشون با دختر خالم دوسته ایشونم گفتند 

خیلی از اخلاقت خوشم آمد امدم به تایپیکات یه سر زدم .معلومه زندگی عاشقانه ای داری .انشاالله کنار عشقت ...

قوربونت عزیزم 

خوش اخلاقی از خودتونه🌸🌸🌸

امید وارم شما هم شاد باشی و احساس خوشبختی داشته باشی