2777
2789
به خاطر مردا حاضرن همه جوره با خودشون ور برن چرا اخه

بخاطر مردا نه شاید یکی واسع دل خودش انجام بده شایدم یکی واسه شوهرش بخواد انجام بده وقتی نمیدونی الکی حرف نزن😉

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
درسته ،ولی خب ادم نباید بزاره اینجوری بهش فشار بیاد که مجبور شه به این کارا ،باید با مردا با جدیت بر ...

مجردی به خدا وقتی ازدواج کنی مطمعنم یه کم از موضعت کوتاه میای .نمیشه همه جوره با همه چیز مبارزه کرد گاهی راه حل هم هست .گرچه من فقط این موضوع رو‌نمیگم .عزیزم زندگی خیلییی عجیبه .اصلا بالانست میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر مردا نه شاید یکی واسع دل خودش انجام بده شایدم یکی واسه شوهرش بخواد انجام بده وقتی نمیدونی الکی ...

برای خودشم که باشه واسه جلب توجه هست ،چقدر شماها با این افکار پوسیده موافقید متاسفم واقعا بای کسی که خودشو قبول نداره 

خب با بچه های اینجا مشکل داشتی درسته؟این طرز تفکر بچگانه رو قبول داری ،روشنفکر 

چی میگه این 😂 معلومه خودتم سنت کمه درست نمیفهمی چی میگی .

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
برای خودشم که باشه واسه جلب توجه هست ،چقدر شماها با این افکار پوسیده موافقید متاسفم واقعا بای کسی که ...

همه خودشون قبول دارن اما تا راهی هست که بشه زندگی شخصیشون اوکی تر بشه چرا که نه 

مجردی به خدا وقتی ازدواج کنی مطمعنم یه کم از موضعت کوتاه میای .نمیشه همه جوره با همه چیز مبارزه کرد ...

میدونم که تا الان تن به ازدواج ندادم چون مردا فقط ظاهر زن براون مهمه ،خودشون مثل میمون ولی زن بدبخت هزار مدل باید خودشو دستکاری کنه

میدونم که تا الان تن به ازدواج ندادم چون مردا فقط ظاهر زن براون مهمه ،خودشون مثل میمون ولی زن بدبخت ...

آفرین مردا از طریق نگاه جذب‌میشن خانوما از طریق گوش.حالا یه خانوم که دیگه ازدواج کرده و موظفه واسه حفظ زندگیش همه جوره خودشو زیبا و مرتب و جذاب برای همسرش درست میکنه .خودشم‌حتما از وجود خودش بیشتر لذت خواهد برد

برای خودشم که باشه واسه جلب توجه هست ،چقدر شماها با این افکار پوسیده موافقید متاسفم واقعا بای کسی که ...

باشه قبول فقط دیگه ادامه نده وقتی اینجور تاپیکی هم دوست نداری نیاع هم برای خودت بهتره هم دیگران الان موضوع بحث رفت بجای دیگه از موضوع اصلی خارج شدیم🤭

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
باشه قبول فقط دیگه ادامه نده وقتی اینجور تاپیکی هم دوست نداری نیاع هم برای خودت بهتره هم دیگران الان ...

باشه ،اینجا همه خانوما حاضرن عروسک دست شوهراشون باشن ،مصنوعی باشه 

باشه قبول فقط دیگه ادامه نده وقتی اینجور تاپیکی هم دوست نداری نیاع هم برای خودت بهتره هم دیگران الان ...

حکایت طبل تو خالیه . فقط صداش بلنده 🤭

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
باشه ،اینجا همه خانوما حاضرن عروسک دست شوهراشون باشن ،مصنوعی باشه 

بنظرم این تاپیک مناسب شما نبود آخه گذشته از بچه بودنت خیلی بی جنبه ای

بنظرم این تاپیک مناسب شما نبود آخه گذشته از بچه بودنت خیلی بی جنبه ای

بچه خودتی اولا ،دوما امثال شماها مرد رو پررو میکنین که راحت هزارتا عیب روی زن بدبخت بزارن ،یه کم خودتون رو باور داشته باشید