2777
2789
عنوان

دارم از ترس میلرزم

303 بازدید | 19 پست

ی گربه ای تو محلمون هست سه تا بچه اورده بود یکی از بچه هاشو برداشتن مردم بردن یگی دیگشم 4 ماهش بود نر هم بود سالم بود انقدرم خوشگل یهو دیدیم پاش قطع شده . 

غذا گرفتم براش بردم بخوره دیدم ک افتاده جسد بی جونش کلی پشه دورش مادرش ک غضه خوزده انقدر ک دورش میچرخید و بغل میکرد بچشو .

گفتن ی مرده ای اینجوری کردش . گفتن سنگ زده تو سرش اول چشمش در اومده بود سرش پر خون بود دلشم چاقو زده بود اصلا حالم بده تو دلم انگار ی چیزی میشورن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسان خطرناک ترین موجود بشریت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

همسایمون چندین سال پیش پسرش گربه می‌برد بالای کوه و مینداخت پایین گربه ها از ترس میمردن خودش همونجا(داخل همون کوه)مرد:)

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️