2777
2789
عنوان

دخترا راجعب طلا یه لحظه بیاید

421 بازدید | 42 پست

من شیشم عید  که گرمی ۷۹۰۰خورده آیی بود یه وام به بدبختی گرفتم دادم نزدیک ۳۰گرم طلای دست دوم  

رفتیم طلا فروشی گفت بدون اجرت بهت میدمشون با ۷درصد  سود  که شد ۲۵۸میلیون دیگه منم برداشتم طلاها رو با فاکتور که یهو اومد پایین سر وقتشو نرفتم تا الان رفتم میبینم  فاکتورو کثافت ۶درصد اجرت گرفته و ۲۰میلیون اضافه ازمون گرفته  حالا برم بهش بگم چی بگم چی میگه به نظرتون. یعنی  چکار کنم خدا لعنتش کنه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میتونم ی سوال بی ربط بپرسماین وامی ک گفتین از کجا میگیرین

مال نیرو انتظامی بود ۱۰سال از حقوقمون بردن اینو دادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
درست گرفته ازت چون دست دوم بوده نوشته با اجرت ۶درصد

نه بابا بیشتر از طلای نو ازم گرفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطور حساب کردی ؟فقط ۵ تومن تقریبا بیشتر گرفته قیمت طلای خام ×چند گرم طلا +۷ درصد سود کنی ،میشه ۲۵۳ ...

ایشون درست میگن .منم حساب کردم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

چطور حساب کردی ؟فقط ۵ تومن تقریبا بیشتر گرفته قیمت طلای خام ×چند گرم طلا +۷ درصد سود کنی ،میشه ۲۵۳ ...

آخه دست دوم بود اجی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه دست دوم بود اجی

برای دست دوم باید بگردی ببینی کی کمتر میگیره ، منم خواهرم همیشه به حساب خودش دست دوم میخرید که سود کنه ، بعد مه فهمیدم یه جا بهش معرفی کردم که ۵درصد میگیره 

برای دست دوم باید بگردی ببینی کی کمتر میگیره ، منم خواهرم همیشه به حساب خودش دست دوم میخرید که سود ک ...

من رفتم گفت که اجرت اصلا ازت نمیگیرم به همون ۷۹۰۰میدم بهت من هر هم گفتم باشه دیگه فاکتور رو ندیدم  تا امروز دیدم ۶درصد اجرت گرفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رفتم گفت که اجرت اصلا ازت نمیگیرم به همون ۷۹۰۰میدم بهت من هر هم گفتم باشه دیگه فاکتور رو ندیدم ت ...

ببین میگه مثلا ۷درصد فقط ازت میگیرم ، بعد میبینی تا مثلا ۶درصد هم اضافه گرفته ، بهش که میگی ، میگه اون که مالیاته ، دولت میگیره ، گیر ما نمیاد 

من رفتم گفت که اجرت اصلا ازت نمیگیرم به همون ۷۹۰۰میدم بهت من هر هم گفتم باشه دیگه فاکتور رو ندیدم ت ...

وا خب بهتون گفته ۷درصد میگیرم مگه خودتون نگفتید توی عنوان

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40