بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه خودتی اولا ،دوما امثال شماها مرد رو پررو میکنین که راحت هزارتا عیب روی زن بدبخت بزارن ،یه کم خود ...
چه ربطی داشت تو که ازدواج نکردی و از زندگی هیچکس خبر نداری حرف اضافی نزن تو از کجا میدونی که مقصود کسی از این کار چیه الکی قضاوت میکنی و هر حرف بدون فکری میزنی بعدشم من اصلا این کار انجام ندادم که شما هی چرت و پرت میگی
💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
به خاطر مردا حاضرن همه جوره با خودشون ور برن چرا اخه
حالا اینجا ام گفتی ولی جای دیگه نگو بهت میخندن تو ک مجردی تجربه ای نداری مجبورت کردن بیای دخالت کنی عاخه در ضمن محض بالابردن اطلاعاتت بگم ک نتیجه ی چند براربش برمیگرده به خود زن امیدوارم بفهمی منظورمو
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من انگارنقاشی 19 شدم انگار دوباره 8 سالمه انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(
حالا اینجا ام گفتی ولی جای دیگه نگو بهت میخندن تو ک مجردی تجربه ای نداری مجبورت کردن بیای دخالت کنی ...
من دارم میگن الت دست مرداتون نباشید بزاید هر جور که هستید قبولتون داشته باشن ،چرا نمیخاین درک کنیین ،دوست دارین بازیچه باین برین از سر تا پا تزریق چربی