2777
2789
واااا چه ربطی داشت بنده خدا چون با سیگار مخالفه باید با تزریق چربی هم مخالف باشه😆😆😆😆😆

خودش نمیدونه چی میگه 😂 تازه من اصلا یادم نمیاد همچین چیزی گفته باشم 🤦😂

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا چه ربطی داشت بنده خدا چون با سیگار مخالفه باید با تزریق چربی هم مخالف باشه😆😆😆😆😆

سیگار قابل نحمل تر از تزریق چربی اندام بود ،اخه میخاین با اینکارا به کجا برسن ،چرا خودشون رو همونجوری که هستن قبول ندارن 

[QUOTE=162040844]خودش نمیدونه چی میگه 😂 تازه من اصلا یادم نمیاد همچین چیزی گفته باشم 🤦😂[

عجبا چه کسایی پیدا میشن😂

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
ب نظرت خوبع حااالا نه 😂

نظری ندارم .من فقط گفتم چربی بهتر از فیلره 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
منم هنگ کردم ،قورتم دادن

دغدغه نیست یه سوال بوده که مودبانه پرسیده 

اینجا هزاررر تا سوال هست .اما خب شما مجردی کلا نیا این مدل موضوعات میفهمم حستو که بدت بیاد.بعد ازدواج خیلی مسایل و موارد برای آدم پیش میاد که قبلا به ذهن کسی خطور نمیکرده.😘

هان ،تاپیک خاک بر سرتون با این سایتتون بود

من گفتم بچه اینجا زیاده چه ربطی به سیگار داره 😲😂😂😂 وای دلم 🤦🤣

دغدغه نیست یه سوال بوده که مودبانه پرسیده  اینجا هزاررر تا سوال هست .اما خب شما مجردی کلا نیا ...

درسته ،ولی خب ادم نباید بزاره اینجوری بهش فشار بیاد که مجبور شه به این کارا ،باید با مردا با جدیت برخورد بشه 

به خاطر مردا حاضرن همه جوره با خودشون ور برن چرا اخه

این پروتز اسفنجی که عمدی میپوشن برجسته بشه زیر شلوار خیلی زشته چون مشخصه واسه همسر نیست .اما یکی ممکنه واسه مسعله خصوصی خودشو همسرش یه حرکتایی بکنه