2777
2789

ازین پک ها خیلی خوشم اومد

به ذهنم رسید یه چنتا خودم تهیه کنم، توش دفتر  و جامدادی و جاکلیدی و لیوان و ازین چیزا بذارم و بالاشم یه استیکر یا مهدی خوشگل بزنم

یه گروه میشناسم که میتونه اینا رو به بچه های مناطق محروم برسونه

اینطوری میفهمن که هدیه از طرف امام زمانه🩷

کلی هم دفتر با طرح خوشگل توی کانالهای مختلف جمع آوری کردم که مطمئنم بچه ها خوششون میاد

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

@niniyar‍ 

سلام 

با کاربری دومم تاپیک زدم بخوان دعای فرج را

تایید نمیشه؟

فکر میکنم مثل دیروز مشکل پیش اومده

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه این گروهو معرفی کنی منم اسم دانش آموزامو بدم منطقه محروم درس میدم

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
خوش به حالتون چه کار پسندیده ای منم برا یه بچه ای باید بخرم انلاین خریدید؟

سلام 

هنوز نخریدم

فقط از شکل این جعبه ها و محتویاتش خوشم اومد، این ها پک تحصیلی نیستند

البته خودمم دوست دارم مشارکت داشته باشم🥺

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
میشه این گروهو معرفی کنی منم اسم دانش آموزامو بدم منطقه محروم درس میدم

سلام

واقعیت امکانش نیست چون خودمم با واسطه باهاشون ارتباط دارم

خدا قبول کنه

چقدر لوازمش گرونن

ارزونتر بخر وای تعداد ببر بالا

فقط دفتر تعاونی بخر ولی بجا ۱۰۰پک 

۵۰۰پک بدی بخدا بهتره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خدا قبول کنهچقدر لوازمش گروننارزونتر بخر وای تعداد ببر بالافقط دفتر تعاونی بخر ولی بجا ۱۰۰پک ۵۰۰پک ب ...

این دفتر تعاونی کجا میفروشن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
خدا قبول کنهچقدر لوازمش گروننارزونتر بخر وای تعداد ببر بالافقط دفتر تعاونی بخر ولی بجا ۱۰۰پک ۵۰۰پک ب ...

ممنونم

این فقط نمونه هست 

بخوام تعداد بالا تهیه کنم قطعا سراغ جنس خیلی گرون نمیرم

این دفتر تعاونی کجا میفروشن

همه جا میفروشن 

مناطق ضعیف میفروشن 

از این دفتر منگه ایی ها هست

دیگه فنری نیست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ممنونماین فقط نمونه هست بخوام تعداد بالا تهیه کنم قطعا سراغ جنس خیلی گرون نمیرم

نمی دونم گلم هرجور صلاحه حتی ۱۰تا بسته پک هم با این لوازم برابری میکنه با ۲۰تاپک ارزون قیمت