2777
2789
عنوان

یه تجربه برای تبدیل دوست پسر به شوهر(هرچندشوهرم آش دهن سوزی نیست)

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من برعکس این نتیجه گرفتم به پسرایی ک گفتم از ازدواج خوشم نمیاد ادم متعهدی نیستم بیشتر جذبم شدن!!!

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5244048&slug=عکسمو-میزارم-بگید-چندسال-بهم-م ...

ز دم

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
اونایی که محلشون نمیدی بدتر سریش میشن😐

دقیقا به خدا عین همینه به پسره گفتم من ازدواج نمیکنم چون مطمئن نیستم از خودم  همش حرف ازدواجو میزد

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
اینم بگم دوستیا تا یه سال اول بیشتر به ازدواج ختم میشن از من گفتن بقیش وقت تلف کردنه و آسیب

من بعد از ۴ سال  دوستی ازدواج کردیم و بچه دارم شدیم.

اون شرایط ازدواج نداشت من منتظرش شدم ۴ سال

اتفاقا من برعکس این نتیجه گرفتم به پسرایی ک گفتم از ازدواج خوشم نمیاد ادم متعهدی نیستم بیشتر جذبم شد ...

خو اول کار که نمیگی بعد از چند وقت که از رابطه گذشت بعدم که گفتی دوراه داره یا آره یا نه دیگه اگه نه باشه کات خودمونو که بازی نمیدیم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

ممنون کاش این تاپیک پربازدید میشد

هزار بار تو تاپیکایی ک راجب تبدیل دوست پسر ب شوهر زده میشه گفتم آقا از همون اول بگین هدفتون چیه و با کسی ک هدفش ازدواجه وارد رابطه بشین

نمیدونم چرا یکم از هوش و قوه عقل و سیاست استفاده نمیکنن دختران سرزمینم 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد