2777
2789

من خیلی از دوستام هستن هم خوشگلن هم خانواده و موقعیت خوبی دارن اما تو روابطشون با دوست پسرشون گیرافتادن

من به سه دسته تقسیمشون میکنم اولین دسته کسایین که پسره شرایطش رو نداره پاش موندن شرایطش جور بشه و هردو هم میگن قصدشون ازدواجه ولی هردوشون از ازدواج میترسن یا دختره میترسه کیس بهتری پیدا بشه دختره میره با اون😑

دسته دوم پسره گفته نمیخواد ازدواج کنه و فقط دوست پسره دختره به امید تغییر تمام تلاششو به کار میگیره و خودشو میکشه از محبت و کادو و... که پسره نظرش عوض بشه پسره روز به روز پرروتر میشه آخرم حتی اگه ازدواج کنن پسره اعتماد به سقفه و دختره هم کم کم از پس اینهمه مایه گزاشتن برنمیاد چون دیگه انگیزه ای هم نداره

دسته سوم دختره چندتا رابطه رو باهم پیش میبره ازین رابطه به اون رابطه میپره و هی باهم قیاسشون میکنه تا یکی میخواد باهاش ازدواج کنه و همه چی اوکی میشه یکی دیگه چشمشو میگیره

البته گروههای بیشماری وجود داره من اطرافم این سه گروه رو زیاد دیدم اما تجربه من

بعد از یه شناخت دو سه ماهه اگه طرف به دردتون میخوره خیلی خیلی راحت و رک و راست بهش بگین که هدفتون از رابطه چیهو اگه نمیتونه کات کنین باور کنین طرف عاشقتون باشه میاد خواستگاری یا همه تلاششو میکنه بتونه بیاد اما اگه نخوادتون بزار همون اول نخواد و عمر و سرمایتونو حرومش نکنین

من خودم همسرم گفت میتونی مثل یه برادر رو من حساب کنی من گفتم بهتره دیگه باهم ارتباط نداشته باشیم چون من حس میکنم دارم وابسته میشم و کات کردم

سه روز بعدش مادرش برای خواستگاری زنگ زد

از ما گفتن بود

و خواهش میکنم کتاب 

مثل یک مرد فکر کن مثل یک زن رفتار کن از استیو هاروی

وکتاب زن ها مردها را از دست میدهند چرا؟ از جس مک

بخدا خوندن دو تا کتاب از اینهمه وقتی که برای رابطه هاتون میزارین مفید تر و خیلییییییی کمتره

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5244048&slug=عکسمو-میزارم-بگید-چندسال-بهم-میخوره&postId=160288729

میشه لطفا برام گزارش بزنید؟ صلوات میفرستم براتون⚘

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

اوووو چقد طولانی 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شدیدااا موافقم و برا این حرفت جونمم میدم بخدا ک همینه دخترا تازه همون پسرم تحت تاثیر قرار میگیره 

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

اینو نوشتم چون یه دوستی دارم دیشب خونمون بود گفت پسره بهم محل نمیده و فلان نشستم کلی دل داریش دادم و بهش راهکار دادم این کتابارم دادم بخونه امشب میگه زنگ زدم دوستش دوستش حقو لهم داده و...😑😒

بابا به مرده ربط داره.من روز اول به شوهرم گفتم رو من برا ازدواج حساب نکنا فقط دوستیه.گفت باشه ولی ان ...

خوب دقیقا ازین روش استفاده کردی مردا دنبال دخترای پرچالشن😬