2777
2789
عنوان

یه تجربه برای تبدیل دوست پسر به شوهر(هرچندشوهرم آش دهن سوزی نیست)

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 70 پست
من بعد از ۴ سال  دوستی ازدواج کردیم و بچه دارم شدیم. اون شرایط ازدواج نداشت من منتظرش شدم ۴ سا ...

من شیش سال با یکی دوست بودم میمردیم واسه هم سال اخر نمیدونم چرا انگار عشقمون مرد یهو هر دومون اخرم باهم ازدواج نکردیم هر کی با یکی دیگه ازدواج کرد

ممنون کاش این تاپیک پربازدید میشد هزار بار تو تاپیکایی ک راجب تبدیل دوست پسر ب شوهر زده میشه گفتم آ ...

از بس تو فیلما با تلاش یه نفره یکی عاشق میشه

والا

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش فقط اینه که پسره نفهمه واقعا دوسش دارین بعد جونشم واستون میده

پسرا به محض فهمیدن اینکه یه دختر دوسشون داره فورا جفتک میندازن

مدلشونه

سعی کنید هیچ وقت حرف دلتونو به زبون نیارید

{ خانم هستم }
راهش فقط اینه که پسره نفهمه واقعا دوسش دارین بعد جونشم واستون میده پسرا به محض فهمیدن اینکه یه دختر ...

من به شوهرم گفتن دارم وابسته میشم کات بعد اومد جلو برت ازدواج

تو رابطه دوست پسر دوست دختری جواب میده تو تبدیلش به شوهر نه

آقا می‌شه یه سوال بی‌ربط بپرسم😂  کارخونه‌ای که شما کار می‌کنید تهرانه و کارآموز شیمی کاربردی ...

ازمون استخدامی پارسال داشت

شرکتی که من کار میکنم به همین راحتی نمیشه .استخدام شد

ارایشگری یاد بگیر

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
از بس تو فیلما با تلاش یه نفره یکی عاشق میشه والا

آخه حرص میخورم

چن سال از عمر عزیزشون رو میذارن پای کسی ک نمیدونن آیا قصدش ازدواجه 

خب عزیز من مگ عمرت و از سر راه آوردی

همون اول با سیاست از زیر زبونش بکش دیگه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

من به شوهرم گفتن دارم وابسته میشم کات بعد اومد جلو برت ازدواج تو رابطه دوست پسر دوست دختری جواب مید ...

خو کسی که کسیو خیلی دوس داره نمیگه کات ریسک نمیکنه چون میترسه

وقتی گفتی کات فهمیده راحت میتونی قیدشو بزنی و حذفش کنی واسه همین اومده

اگه میگفتی وابستت شدم دوست دارم قطعا میرفت

{ خانم هستم }
آخه حرص میخورم چن سال از عمر عزیزشون رو میذارن پای کسی ک نمیدونن آیا قصدش ازدواجه  خب عزیز من ...

دقیقا

دونفرشون یکی از کتابایی که معرفی کردم بخونه برام کافیه

ولی اکثرا تو راهشون مافشاری دارن

من ساده که هیچ پسر ادم حسابی پیدا نمیکنم که بهش فکر کنم اهل دوست پسر هم نیستم چیکار کنم 😑😖😣

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
خو کسی که کسیو خیلی دوس داره نمیگه کات ریسک نمیکنه چون میترسه وقتی گفتی کات فهمیده راحت میتونی قیدش ...

خوب دیگه گفتم چون دارم بهم وابسته میشم تو میگی داداش و این حرفا خدافظ (ترجمه یا منو بگیر یا رابطه تمام🤣🤣🤣🤣)