2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب بهم میگه........ بیاین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 88 پست
الان که امضاتم خوندم خدا رو شکر نزدیکم نیستی. وگرنه قاطی میکردم! تازه داری با مادرشوهرم زندگی میکنی؟ ...

۱۳ساله بودم عروسم کردن خاهر این خیر ندیده هاهم کم اذیتم نکردن الآنم که با به بچه و ۱۸سال سن از خودش بایدبکشم  خونوادشم ازینور

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
ن بچه رو از شیر بگیری خود ب خود کوچیک میشه،بعد اینکه از شیر گرفتی روزی ی بار زیر دوش آب سرد ماساژ بد ...

هفته ای سه باربرای این ماساژخوبه؟؟؟؟؟ 

واسه سلامتی عزیزانتان وعزیزانم صلوات محمدی بفرستین🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ مرسی، ازشیرگرفتمش پنج ماهه قرص مگارنج خوردم برای چاقی یه سینه هایی شدک نگووووووووو ولی تموم ک شدق ...

آخی بگردم

اگه الان شل و آویزونه اون کاری ک گفتمو بکن روزی ی بارم با روغن زیتون ماساژ بده

آخی بگردم اگه الان شل و آویزونه اون کاری ک گفتمو بکن روزی ی بارم با روغن زیتون ماساژ بده

اگه اینطوری درست بشم همیشه دعات میکنم

واسه سلامتی عزیزانتان وعزیزانم صلوات محمدی بفرستین🌺🌺🌺
۱۳ساله بودم عروسم کردن خاهر این خیر ندیده هاهم کم اذیتم نکردن الآنم که با به بچه و ۱۸سال سن از خودش ...

اونوقت اسم خودشونم گذاشتن پدر و مادر؟!!!بشون بگو اگه بهزیستی گذاشته بودنت اونا بهتر ازت مراقب میکردند. واقعا پدر و مادرت در حقت ستم کردند! وای خدای من! باهاشدن حرف هم میزنی؟! من حای تو بودم پیر و نیازمند که شدند جواب سلام یه همچین پدر مادری رو هم نمیدادم چه برسه به کمک کردن و عصای دست بودن. 

اگه اینطوری درست بشم همیشه دعات میکنم

فداتشم ایشالا درست میشه من امتحان کردم خودم

زن برادرم ی سری بهم گفت آبجی آدم باور نداره دوتا بچه داری سینه هات مثل زمان مجردیته،بلکه خوش فرمتره

اونوقت اسم خودشونم گذاشتن پدر و مادر؟!!!بشون بگو اگه بهزیستی گذاشته بودنت اونا بهتر ازت مراقب میکردن ...

هرچی باشه بازم پدرو مادرمن از حق نگذریم خودم گفتم میخامش اوناهم جواب دادن ولی الان میگم به مامانم من بچه بودم یه بچه ۱۳ساله چی میفهمه باید یکی میخابوندین تو گوشم نمیدونی چقدر عذاب میکشم هیچ خیری از جوونیم ندیدم خاهر روز و شبم باید با این نفهما سرو کله بذارم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
هرچی باشه بازم پدرو مادرمن از حق نگذریم خودم گفتم میخامش اوناهم جواب دادن ولی الان میگم به مامانم من ...

چی بگم والا. خودتم مقصر بودی پس. گذشته که گذشته. از الان به بعد سعی کن زندگیتو جور بهتری بسازی. یکن که بچه ات بزرگتر شد حتما برو یه حرفه ای چیزی یاد بگیر. وقتی قوی و مقتدر باشی و بتونی روی پای خودت وایسی شوهرت و خانوادش هم حساب کار دستشون میاد