خواهشاً گزارش نزنین دیشب شوهرم موقع خواب بهم گفت س ی ن ه ا ت شل و افتاده شدن مث قبل جذاب نیسن دیگه سینه باید سفت باشه اینقد خجالت کشیدم بهش گفتم آخه دارم بچه شیر میدم دخترم هشت ماهشه با اینکه خیلی هم بد نشده اما خیلی آب شدم خجالت کشیدم اصن یه جوری شدم با این حرفش شماهم همینجوری بودید مامانا؟
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۱۳ساله بودم عروسم کردن خاهر این خیر ندیده هاهم کم اذیتم نکردن الآنم که با به بچه و ۱۸سال سن از خودش ...
اونوقت اسم خودشونم گذاشتن پدر و مادر؟!!!بشون بگو اگه بهزیستی گذاشته بودنت اونا بهتر ازت مراقب میکردند. واقعا پدر و مادرت در حقت ستم کردند! وای خدای من! باهاشدن حرف هم میزنی؟! من حای تو بودم پیر و نیازمند که شدند جواب سلام یه همچین پدر مادری رو هم نمیدادم چه برسه به کمک کردن و عصای دست بودن.
اونوقت اسم خودشونم گذاشتن پدر و مادر؟!!!بشون بگو اگه بهزیستی گذاشته بودنت اونا بهتر ازت مراقب میکردن ...
هرچی باشه بازم پدرو مادرمن از حق نگذریم خودم گفتم میخامش اوناهم جواب دادن ولی الان میگم به مامانم من بچه بودم یه بچه ۱۳ساله چی میفهمه باید یکی میخابوندین تو گوشم نمیدونی چقدر عذاب میکشم هیچ خیری از جوونیم ندیدم خاهر روز و شبم باید با این نفهما سرو کله بذارم
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
هرچی باشه بازم پدرو مادرمن از حق نگذریم خودم گفتم میخامش اوناهم جواب دادن ولی الان میگم به مامانم من ...
چی بگم والا. خودتم مقصر بودی پس. گذشته که گذشته. از الان به بعد سعی کن زندگیتو جور بهتری بسازی. یکن که بچه ات بزرگتر شد حتما برو یه حرفه ای چیزی یاد بگیر. وقتی قوی و مقتدر باشی و بتونی روی پای خودت وایسی شوهرت و خانوادش هم حساب کار دستشون میاد