2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب بهم میگه........ بیاین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 21 سالمه اینطوری ک پیش میرم سربچه ی دوم سینه ام چی میخوادبشهه

ن بچه رو از شیر بگیری خود ب خود کوچیک میشه،بعد اینکه از شیر گرفتی روزی ی بار زیر دوش آب سرد ماساژ بده،سفت و شیک میشه

واقعا؟؟؟؟ کجامراجعه میکنه اپلاسیون ولیزربگومنم شوهرموبفرستم 

اپیلاسیون میرفت بعد پوستش یکم اذیت میشد بعد تا د‌باره بزنه خب طول‌میکشید اذیت گننده بود پوستشم‌چوش زد

الان‌میره لیزر راحت شدم‌دیگ

گرونه فقط لعنتی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
۱۸ سالته بعد بچه هم‌ اوردی تو این سن اینم با این شوهر؟!!به نظرم خطا بیشتر متوجه توهه. میخواستی به کم ...

اره بخدا   

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
دوستمه روانشناسه کارای خیلی بزرگی برام کرد غیرممکن های زندگیم ممکن شد😁

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
توکه جوابشو دادی چرا ناراحتی  مطمئنی خجالت کشیدی؟ 😂 😂

اره خب هم خجالت کشیدم همم جوابشو دادم یه جورایی ولی از رو نرف  

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
ن بچه رو از شیر بگیری خود ب خود کوچیک میشه،بعد اینکه از شیر گرفتی روزی ی بار زیر دوش آب سرد ماساژ بد ...

آخ مرسی، ازشیرگرفتمش پنج ماهه قرص مگارنج خوردم برای چاقی یه سینه هایی شدک نگووووووووو ولی تموم ک شدقرص هام بادش خوابیددپرس شدم

واسه سلامتی عزیزانتان وعزیزانم صلوات محمدی بفرستین🌺🌺🌺

فدای سرت اشکال نداره.عزیزم هر شب به طور دورانی و برعکس با روغن زیتون اصل ماساژ بده ۵دقیقه فقط شبا سوتینتو در بیار طی روز سوتین مناسب با سینتو استفاده کن خوب میشه بعد چند ماه.و اونجااست کا دیگه شماا باید بزنی دهنشوووو صاف کنی🙂🙂

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
😂 اخه شنیدم بدشون میاد اونجاشون نامتقارن باشه انگار ک یه مشکلی دارن

واااای خیلی خوب بود.تازه از خواب بیدار شدم چشمو باز کردم اومدم اینجااا شاااد شدم هااا👍👍👍🙂

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن