2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دندون عقل تو کشیدی 😐😐اقدام کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 58424 بازدید | 467 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهرت گیر نمیدن بهت بچه بیار؟اگر چیزی بگن چی کار میکنی؟

ن کلا جرات ندارن حرف بزنن چون شوهرم پارشون میکنه ی بار مادربزرگش خیلی گفت شوهرمم گفت من ب هیچ عنوان نمیذارم بره اتاق عمل یا درد زایمان بکشه مامانشم گفت مگ ما نکشیدیم شوهرمم گفت حالا تو حرص نخور الان از حسودی میمیری میوفتی رو دست مون دیگ اصلا چیزی نگفتن ۹سال شده

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

اینو از زبون دختر ۱۳ساله ام میگم،اکثر دخترا ناراحت هستن بخاطر سن بالای والدینشون ،حتی بعضی هاشون اجازه نمیدن مامان یا باباشون بیان دنبالشون. هم به خودتون فکر کنید هم به اون بچه ای که میخواید بیارید به این دنیا انشالله بهترین تصمیم رو بگیرید

🥴امضام نمیاد 
چقد چرت و پرت گفتن همه تو تاپیک ،بچه داری خیلی سخته خودت باید آمادگی جسمی و روحیشو داشته باشی،منی که ...

دقیقا همینطوره بچه ای که با میل خود آدم دنیا بیاد آدم تو نگهداریش نابود میشه ضعف جسم و روح میشه اون وقت...

قدرشو بدون بخدا 

شوهر من 36 سالشه ،هی امروز و فردا میکنه

نخش میگه تو آمادگی مادرشدن نداری 

یکی رو میخوای خودت رو جمع کنه و نمیزاره اقدام کنیم

شوهرت وقتی بچه میخواد یعتی دلش به این زندگی گرمه 

خداروشکر کن

اتفاقا دردی که آدم تو بارداری و زایمان میکشه فقط باعث رشد و قوت ادم میشه من تا قبل مادر شدن از امپول هم میترسیدم بعد از مادر شدن خیلی پیش آمد ها توی زندگی رو اینطور حل کردم که من مادرم بچه دارم بارداری و زایمان و تربیت بچه گذروندم حتما از پس این یکی هم بر میام.یعنی واقعا اعتماد به نفسی که از مادر شدن گرفتم از درس خوندنم تا دکتری نگرفتم واقعا مادری رشد و تعالی هست برای کسی که شاکر باشه 

جز اون باشه فقط آدم نق میزنه و از درد و اذیت کردنه بچه میخواد شکایت کنه و مدام کمبود ها رو ببینه

ببخشید اما چنین کسی تو باقی مراحل زندگیش هم همینه از هیچی لذت نمی‌بره چون از هر اتفاقی میخواد سخت ترین و بدترین قسمتش رو برای خودش بزرگ بکنه.

اینکه الان شما استرس داری طبیعی هست به هر حال میخوای وارد یه مرحله ناشناخته بشی اما برکات بچه داشتن و امتیازاتش خیلییی بیشتر از نداشتنشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
زیاد که نیست

بچه ۲۰ سالش شه شوهره ۶۰ رسیده 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

اینکه بعضیا میگن تفاوت سنی زیاد میشه بچه ال میشه بچه بل میشه اگر دور از جون مادر افسردگی بگیره ولی تفاوت سنی کم باشه اوکیه؟!!

آنقدر سنتی فکر نکنید خودتون میگید علم پیشرفت کرده بچه بیار الان ولی علم پیشرفت نکرده که خانوما بالای ۳۰ بچه بیارن؟؟؟!

یه خانوم قبل از اینکه مادر بشه همسره اول باید همو خوب بشناسن از زندگی دونفره لذت ببرن حتی عاشق تر بشن بعدا بچه هم اضافه بشن هدف از ازدواج فقط بچه داری نیست این یه بخششه 

لطفا خانوما آنقدر نگید بالای ۳۰ بچه دار نمیشید و سخته و ال و بله شاید ، شاید که نه چندین نفر دختر خانوم که ۳۰ سالشون و بیشترشون هست نظرات شما رو میخونن از زندگی و ازدواج و مادر شدن همه چیز منصرف میشن دیروز یه خانوم ۲۷ ساله میگه خیلی دیره ازدواج کنم ؟؟ 

😐خوشبخت باشید

چون میترسم پیام خودشو ریپلای کنم، پیام شما رو ریپلای میکنم (:

چقدر وحشتناک...

مرد38. زن 19

خانواده های دخترای چه کارهای عجیبی میکنن. شاخ دراوردم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه