2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب بهم میگه........ بیاین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 88 پست
اره بخدا اینقد عیب میزاره روم کجات شله کجات اینجوریه اونجوریه اونوقت خودش هزارتا ایراد داره زشت سیاه ...

اره خیلی پستن

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین من نمیدونم مردا هرچی هستن با اون پشم و پیل و هیکلاشون ما قبولشون داریم و به نظرمون بهترینن و ...

خب زنا گیجن که رو میدن

من شوهرمو مجبور کردم اپیلاسیون گنه الانم میره لیزر

جرات نداره ازم ایزادی بگیره

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

🤐🤐🤐🤐🤐🤐

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
بستگی به وزن و وضعیته زن قبل بارداری داره اگه قبلش ورزش کنه شل نمیشه

معمولا خانم های ایرانی۹۰درصدشوم شل میشن البته اطراف من ک اینجور بودن

من خودم از۶۸ رفتم۹۵کیلو 

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
همسر من نذاشت ب بچه ها شیر بدم🙈🙈اول اینکه ک دو قلوان نمیتونی برسی بهشون بعدشم گفت اینا بزرگ میشن م ...

پس شیر تو سینه ات رو چیکار میکردی 

چرا مگه شیر ندادی چی میشه؟

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
خب زنا گیجن که رو میدن من شوهرمو مجبور کردم اپیلاسیون گنه الانم میره لیزر جرات نداره ازم ایزادی بگ ...

کجاشو؟؟؟ 🤔

واسه سلامتی عزیزانتان وعزیزانم صلوات محمدی بفرستین🌺🌺🌺