2777
2789
عنوان

فال قهوه 🤣

454 بازدید | 58 پست

از صبح تاالان ۲۰تافنجون قهوه خوردم خودم برا خودم فال گرفتم یکیش درست نبود🤣🤣🤣🤣حالا رفتم پیش یکی فال گرفتم اینارو گفت نمیدونم راست میگه یا ن بنظرتون؟بهم میاد چیزایی ک گفت میخام بازم بگیرم میترسم اشتباه بگه بنظرتون راسته؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا خیلی فال گرفتم شاید بعضی چیزا رو درست بگن ولی در کل غال گرفتن خوب نییت

چرا گناه داره؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
از کی گرفتی؟

یه خانوم توتلگرام 

میخام بازم بگیرم اخه چیزایی که گفت درست بود حالادودلم

فال قهوه درسته ولی برا یه نیت دوبار نباید بگیری 

یه نیت دیگه دارم