2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم دیشب داشتم زار زار گریه میکردم پسرم میگفت مامان چی شده؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

خب مسخره ان دیگه آخرش رو باید یه جور دیگه می نوشتن حالا فهمیدن آرزو چه فایده ای داشت

من اونجا که سرخاک مادرش گفت تو واسم مادری کردی اما نذاشتی من واست دختری کنم گریم گرفت دلم واسه مامانم تنگ شد من حامله بودم مادرم به رحمت خدا رفت نتونستم واسش اونجور که می خوام عزاداری کنم نتونستم ازش خدافظی کنم هرچند لحظه آخر رسیدم منتظرم لود تا منو دید رفت الانم گریم گرفت باز انا لله و انا الیه راجعون