2777
2789
عنوان

فال قهوه 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 58 پست

وااااااای مرسی بچه ها جونم. مهتاب واقعا بینظیر بود. خدایی دمتون گرم. حیف عصبانی و بداخلاقه ولی واقعا ترکوند منو . بینهایت دقیق و عالی بود. یه چیز خیلی جالب برام این بود که یه چیزی رو که حتی مادرم هم نمیدونست رو بهم گفت. یعنی فقط باید گفت سگ تو روحت لامصب. فکر کنم جن داشته باشه. چون فالهاش انقدر نمیتونه این چیزارو بگه. شماره مهتاب 09196518128

بیخود تبلیغ مهتاب رو نکن. فالگیر فقط و فقط خانم تاجیک. یه کلمه حرفاش میرزه به صدتای این فالگیرای دوزاری. بینظیره . 09375894622

من دو سال قبل از کنکورم بهم گفت رشته قبولی م و شهری که قبول میشم چیه

خواهرم قبل از ازدواج اسم همسرش رو گفت. پدرم رو پنج سال قبل از مرگش بهمون گفت که فلان سال از دستش میدیم. یعنی همه رو مو به مو گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به این نتیجه رسیدم هیچ گرونی ای بی علت نیس. مهتاب تلخ صحبت میکنه و اتفاقات بد رو میگه ولی بهتر از دروغ شنیدنه. خیلی دقت داره فالهاش. بدون اینکه نگران ناراحت شدن آدم بشه همه چی رو میگه. خیانت رو کامل رو میکنه. شماره ش 09196518128

اتفاقا منم پیش مهتاب چند بار فالمو گرفتم.یعنی تا خواستگار میاد زنگ میزنم ببینم چجوری میشه. لامصب عین فیلم برام شخصیت یارو رو میگه و نتیجه خواستگاری رو قبلش میفهمم. مهتاب رودروایسی نداره. 09196518128

داداشم زنش گذاشت و رفت.هرچی دعا گرفتیم برنگشت. انقدر ناامید شده بودیم که تقریبا تمام جاها فالش رو گرفتم و فقط مهتاب حرف راست رو بهمون زد.بقیه همش میگفتن برمیگرده.ولی مهتاب گفت دیگه برنمیگرده. 09196518128

مهتاب بینظیره. من هی درس میخوندم ولی استرس داشتم و نمیدونستم قبول میشم یا نه.مهتاب بهم گفت امسال نمیشی. مجدد سال بعدش گرفتم و گفت عالی قبول میشی. یعنی دقیقا همون جوری شد. انقدر ازش خوشم اومد که همیشه پیشش میگیرم.بنظرم شما هم امتحان کنید 09196518128 فقط بگید سلما معرفی کرده

مهتاب کارش حرف نداره.انقدر دقیق و عالیه که تمام آینده آدم رو با دقت میگه.فقط باید از شنیدنش ناراحت نشه آدم چون بعضی اتفاقات رو آدم دوس نداره. شماره مهتاب 09196518128 هست.یادتون باشه بگید از طرف آرایشگاه سلما تماس گرفتید

شما هر کسی رو بگید خوبه من میگم فقط تاجیک. یعنی انقدر دقیق و بی ادعاس که آدم کیف میکنه. فقط بدیش اینه که اگر چیزی اتفاق نیفته الکی امیدواری نمیده و گول نمیزنه. میگه نمیشه تمام.براش خوشحالی و ناراحتی آدم مهم نیس. لهجه ش عین افغانی هاس 09375894622

احضار که میزنه بینهایت کیف میده

یه دوستی داشتم و همسرش به من پیام میداد و منم نمیتونستم به دوستم بفهمونم که شوهرت مشکل داره. یه بار دوستم از همین مهتاب فالشو گرفت. یعنی وقتی حرفاش تموم شد یهو دیدم سرخ شده و یه کوچولو هم از من شاکیه. گفتم چیه . برگشت گفت از تو انتظار داشتم بهم بگی که امیر اینهمه مدت درخواست میده بهت و از این جور حرفا. دیدم دیگه نمیتونم مخفی کنم. اتفاقا انگار یه بار بزرگ از رو دوشم برداشته شده بود.. چون شانسی که آورده بودم مهتاب بهش گفته بود که دوستت نمیخواد و بهش پا نداده ولی شوهرت گیر میده و پیام میده. در کل منظورم اینه اگر چیزی رو میخواهید پنهان کنید پیشش نگیرید. چون تمام رازهارو میگه