2777
2789
عنوان

ازدواج

123 بازدید | 26 پست

با سلام

خانمهای محترم یه سوال داشتم و اون اینکه:

اگر دختر خانمی به یه مردی علاقه داشته باشه به نظرتون امکان داره به آقا پیشنهاد ازدواج بده یا احساسات خودشو در مورد اون آقا مخفی میکنه و منتظر میمونه تا آقا بهش پیشنهاد بده؟

ممنون شما

بستگی ب شدت احساس

یا نوع رفتار دختر خانم داره

نسبیه

بعضیا علاقشونو نشون میدن بعضیا هم نه منتظر میمونن

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاسیت و زیرکی میخواد تا دل مرد رو ببره

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  

اگه غرورش براش مهم باشه هیچی به آقا نمیگه و صبر میکنه تا آقا خودش درخواست بده ولی یه نشونه هایی از خودش نشون میده 😅

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
بستگی ب شدت احساس یا نوع رفتار دختر خانم داره نسبیه بعضیا علاقشونو نشون میدن بعضیا هم نه منتظر می ...

شناختی ک از این خانم اینه ک شدیدا احساسات خودشو مخفی میکنه ولی با یه سیاست خاصی تماس و ارتباط کلامی رو برقرار میکنه

ولی خانم کاملا منطقی هستش و احساساتش رو بعید میدونم در انتخابش دخیل کنه

ولی توی مدت تقریبا 3 سال اینطور رفتار کرده ک نظر مساعدش رو رسونده باشه ولی دیگه میخوام مستقیما بهش پیشنهاد بدم و نظرشو بدونم

حقیقتش بیشتر از این صحیح نمیدونم با هم در تماس باشیم

میترسم ک من به اون وابسته بشم ک تا حدودی هم درگیرش شدم

و یا اون خانم دلبسته شده باشه ک درست نیست ک اذیت بشه

شناختی ک از این خانم اینه ک شدیدا احساسات خودشو مخفی میکنه ولی با یه سیاست خاصی تماس و ارتباط کلامی ...

خب خودتون دارید میگید دیگه سعی ب ارتباط رو دارن

ببینین دختری اگه علاقمند باشه به اقایی

حتما حتما با رفتار و حرکاتش اقا رو متوجه میکنه

حالا میزانش متفاوته

شما ب رفتارهاش توجه کنید تو این مدت

ارتباطتون هم میگید ۳سال بوده تقریبا

پس شناخت دارید ازهم

امیدوارم خوشبخت شید

و اتفاقای خوبی براتون بیفته🌹

خب خودتون دارید میگید دیگه سعی ب ارتباط رو دارن ببینین دختری اگه علاقمند باشه به اقایی حتما حتما ب ...

دعا کن ک در انتخابم و پیشنهادم اشتباه نکنم

حقیقتش من ازدواج دومم حساب میشه

در ازدواج اول خیلط شکست بدی خوردم و با اینکه توبه کرده بودم ک ازدواج نکنم ولی متاسفانه یا خوشبختانه درگیر صفات و ویژگیهای خاص این خانم و تمایلات همدیگه به هم شدم و میخوام پیشنهادش بدم

ولی یه مقدار از لحاظ ظاهر و هیکل در تردید هستم و نمیدونم چکار کنم؟ولی واقعا اون درک متقابل و تفاهماتی رو ک خیلی در زندگی زناشویی مهمه در این خانم وجود داره

دعا کن ک در انتخابم و پیشنهادم اشتباه نکنم حقیقتش من ازدواج دومم حساب میشه در ازدواج اول خیلط شکست ...

مهمترین چیز همون صفات اخلاقی و درک متقابله

ولی خب باید اینم درنظر بگیرید ک مثلا اگر چهره  و ظاهر خانم مهمه زیاد براتون

شاید بعدا دچار وسواس بشید

چن دقیقع پیش ی تاپیک دیدم

ی خانوم بودن اگر اشتباه نکنم عقد کرده بودن و از ظاهر همسرشون زیاد راضی نبودن و مدام مقایسه انجام میددادن

شما باید اون خانوم رو کامل بپذیرید

از جاییم ک میگید ازدواج دومتون هست یکم بیشتر باید شرایط رو بسنجید

اگر خیلی اشفته شدید با مشاور درمیون بذارید

همینجا بخش کلینیک سایت میتونین مطرح کنین ببینین نظرشون چیه فک کنم مشاوره ازدواج و خانواده داره اینجا

مهمترین چیز همون صفات اخلاقی و درک متقابله ولی خب باید اینم درنظر بگیرید ک مثلا اگر چهره  و ظا ...

دختر هم هست ک از نظر ظاهری پسند من هست ولی این میزان شناختی رو ک از این خانم دارم اصلا در مورد بقیه ندارم و میترسم بخاطر چند مورد ظاهری این خانم رو از دست بدم

اگه ظاهر و هیکل خانوم رو نمیپسندید به هیچ وجه اقدام نکنید برای ارتباط ازدواجی. حتی اگه کمالگرایی هم دارید اول خودتون رو توسط روانشناس درست کنید و اگر ندارید پس این خانم برای شما کشش اولیه ج رو نداره و بعدا به مشکل برمیخورید

دختر هم هست ک از نظر ظاهری پسند من هست ولی این میزان شناختی رو ک از این خانم دارم اصلا در مورد بقیه ...

خب منم همینه حرفم

میگم شما رفتار این خانوم ب دلتون نشسته

ولی هنوز درگیرید

خیلی پنجاه پنجاهه براتون الان

ممکنه باهم برید جلو بعد همش مقایسه کنید چهره ایشونو و راضی نباشید

اما ممکنه نه بی تفاوت شید و کنارشون اروم بباشید چون مهم دل ادمه

بخاطر این که سردرگمید پیشنهاد دادم مشکل و سوالتونو تو بخش کلینیک مطرح کنید و نظر مشاور محترم رو هم جویا بشید

چون کمی سردرگمید

خب منم همینه حرفم میگم شما رفتار این خانوم ب دلتون نشسته ولی هنوز درگیرید خیلی پنجاه پنجاهه براتو ...

اصلا درسته ک مجددا خودمو درگیر یه زندگی دیگه بکنم؟چکن خودم خیلی ادم صبور و احساسی هستم میترسم خدای نکرده حرکت اشتباهی رو مرتکب بشم

البته این خانم خیلی منطقی و دلسوز و خیرخواهانه هستش و احساس میکنم میتونه آرامش از دست رفته من جبران کنه