2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 26 پست
خب منم همینه حرفم میگم شما رفتار این خانوم ب دلتون نشسته ولی هنوز درگیرید خیلی پنجاه پنجاهه براتو ...

تا الان به هیچ دختری بجز این خانم در غالب دوستی در تماس نبودم البته دوستی خیرخواهانه هستش و فقط تلفنی هستش و موجبات برقراری تماس رو هم خود این خانم مهیا کرد و خودش از من با یه سیاست خاصی شمارم رو گرفت

اصلا درسته ک مجددا خودمو درگیر یه زندگی دیگه بکنم؟چکن خودم خیلی ادم صبور و احساسی هستم میترسم خدای ن ...

خب شما هنوز مطمئن نیستید ک میخواید تشکیل زندگی مجدد بدید یانه

واهمه دارید یجورایی

بنظرم مشورت بگیرید از تجربه دارها

چون مسئله زندگی ی دختر

و خود شماست

ببخشید میپرسم

جسارتا سن شما و اون خانوم چقدرع؟!

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما هنوز مطمئن نیستید ک میخواید تشکیل زندگی مجدد بدید یانه واهمه دارید یجورایی بنظرم مشورت بگیر ...

جسارتا خودتون چن سالتونه؟

خیلی حرفهای سنجیده و معقولی میزنید

من 37 و خانم 38

خب پس خانم با حساب کتاب اومده جلو

بنظرم اگع مشکلتون همون ظاهره فقط

و فکر میکنید که رفتارهای باارزشتری از خانم دیدید برید جلو

این ب سلیقه تون مربوطه

ولی خب میتونید از ی ادم باتجربه ترهم بپرسید

جسارتا خودتون چن سالتونه؟ خیلی حرفهای سنجیده و معقولی میزنید

من ۱۹

ممنونم

جسارت کردم باحرفام شما خودتون ادم باتجربه ای هستید

جسارتا خودتون چن سالتونه؟ خیلی حرفهای سنجیده و معقولی میزنید

البته خود بنده خیلی خیلی برای انتخاب بخصوص انتخاب همسد دل دل میکنم

بخصوص ک یه انتخاب اشتباه داشتم و خیلی میترسم ولی بالاخره باید ازدواج کنم و روحیات این خانم رو خیلی مناسب شرایط خودم میبینم

فقط از نظر ظاهر و قیافه با خودم درگیرم

البته مشکلی نداره فقط از باب سلیقه ای ک دارم هنوز به قطعیت نرسیدم و نمیدونم چقدر درسته ک با توجه به خصوصیات بالای مثبتی ک در وجود این خانم هست و من دیدمشون بر سر ظاهر و قیافه مانور بدم و در انتخابم این موارد رو دخیل کنم؟

من ۱۹ ممنونم جسارت کردم باحرفام شما خودتون ادم باتجربه ای هستید

اختیار دارین

انشاا... ک روز به روز بر کمالاتت افزوده بشه و خداوند بهترینها رو نصیبت کنه🙏🙏🙏

البته خود بنده خیلی خیلی برای انتخاب بخصوص انتخاب همسد دل دل میکنم بخصوص ک یه انتخاب اشتباه داشتم و ...

اخع ظاهر باید ب دل بشینه

شاید بعدا شما رو دچار وسولس فکری یا مقایسه کنه

بنظرم یکم فکر کنید باخودتون کنار بیاید

اختیار دارین انشاا... ک روز به روز بر کمالاتت افزوده بشه و خداوند بهترینها رو نصیبت کنه🙏🙏🙏

خواهش میکنم

ممنونم

همچنین

اخع ظاهر باید ب دل بشینه شاید بعدا شما رو دچار وسولس فکری یا مقایسه کنه بنظرم یکم فکر کنید باخودتو ...

دعا کن ک اگر قسمت هم شدیم به دل هم بشینیم🙏🙏🙏بالاخره شما دلت پاکه و دعات در حق برادر کوچیکت گیراس

دعا کن ک اگر قسمت هم شدیم به دل هم بشینیم🙏🙏🙏بالاخره شما دلت پاکه و دعات در حق برادر کوچیکت گیراس

لطف دارید شما 

حتما 

انشالله هرچی خیره پیش بیاد براتون 

درپناه حق