2777
2789

البته که میشه. ولی میزان  بازگشت بستگی داره به اینکه چی شده باشه. اگر خودت پاک کردی و دوباره چیزی روش نریختی 100 درصد برمیگرده

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته که میشه. ولی میزان  بازگشت بستگی داره به اینکه چی شده باشه. اگر خودت پاک کردی و دوباره چی ...

واقعا؟؟؟؟کاش خودم پاک میکردم😭😭😭وصل به تلوزیون بود تلوزیون سوخت هاردم پاک شد😭

واقعا؟؟؟؟کاش خودم پاک میکردم😭😭😭وصل به تلوزیون بود تلوزیون سوخت هاردم پاک شد😭

دزک نکردم. یعنی نوسان برق بود؟؟؟؟؟؟ والا ریکاوری رو میگنن اما اگر تخریب فیزیکی شده باشه شاید بالای یه تومان هزینه باشه. حالا ببر نشون بده. البته طرف باید کار بلد باشه و دستگاه خاص میخواد. اگز تخریب فیزیکی نباشه و فقط نرم افزار قاطی کرده باشه با هزینه بسیار کمی برمیگرده

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
دزک نکردم. یعنی نوسان برق بود؟؟؟؟؟؟ والا ریکاوری رو میگنن اما اگر تخریب فیزیکی شده باشه شاید بالای ی ...

نمیدونم تی وی روشن بود هاردم وصل تی وی بود که یهو تلوزیون یه صدایی دادو خاموش شد درستم نشد گفتن صفحه ش اتصالی داره،بعد اون دیگه هرچی تو هارد داشتیم پاک شد😭😭