2777
2789

تا حالا کسی برای شب بارداری قرص اکسی بوتینین استفاده کرده؟ دکتر برای پسر ۶ساله م تجویز کرده؟ درمان قطعی میده؟

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دادم به پسرم دو سه ماه دادم ولی باقطع دارو دوباره برگشت..اصلا درمان نمیکنه وفقط کنترل میکنه

چقدر بد😔آخه عوارضش هم خیلی زیاده گفتم اگه درمان قطعی داره باز می ارزه 

سلام عزیزم.خوبین؟چیکار کردین با شب ادراری پسرتون؟منم درگیرم با این مسئله.پسرم منم 6سالست و آزمایش و سونوش گفتن مشکلی نداره و درمانهای طب سنتی هم جواب نمیده روش.ولی علاوه بر شب ادراری روزا هم شلوارشو خیس میکنه تا بره دستشویی..خیلی کلافه ام..😔

منم پسرم با اینکه ده سالشه گاهی شبها جاشو خیس میکنه وحتی بعضی روز ها هم تکرر ادرار میگیره ویهو چند قطره نم میزنه ( تند تند میره ادرار) نمیدونم از اضطرابش یا یبوست چون هردوش و تاحدودی داره...دکتر که قرص داد گفت اگه خوب نشه نوار مثانه بده شاید مثانه اش عصبیه..منم دیگه نبردمش...شماهم ببین اگه پسرت زمینه وحالات اضطراب یا یبوسن مزمن داره که ازهمیناست وسعی کن برطرفشون کنی👌

عاشقتم خدا
سلام عزیزم.خوبین؟چیکار کردین با شب ادراری پسرتون؟منم درگیرم با این مسئله.پسرم منم 6سالست و آزمایش و ...

عزیز دلم پسرم بیست روز قرص رو مصرف کرد ولی هنوز اون طور که باید خوب نشده یعنی اگه خودم دو بار بیدار نشم ببرمش دستشویی خودش بیدار نمیشه و جاشو خیس می کنه 

منم پسرم با اینکه ده سالشه گاهی شبها جاشو خیس میکنه وحتی بعضی روز ها هم تکرر ادرار میگیره ویهو چند ق ...

نه عزیزم مشکل یبوست و اضطراب نداره خدا رو شکر.. من حس میکنم بیشتر از تنبیلیشه که بیدار نمیشه البته مایعات شب روهم خیلی محدود کردم براش

عزیز دلم پسرم بیست روز قرص رو مصرف کرد ولی هنوز اون طور که باید خوب نشده یعنی اگه خودم دو بار بیدار ...

که اینطور...میگم عزیزم پسر شما التهاب لوزه سوم نداره؟و هردوتا سوراخ بینیش بازه موقع نفس کشیدن؟قد و وزن 6 سالگیش چنده؟

که اینطور...میگم عزیزم پسر شما التهاب لوزه سوم نداره؟و هردوتا سوراخ بینیش بازه موقع نفس کشیدن؟قد و و ...

نه هیچ مشکلی برای لوزه  هاش نداره.. قدش برای ۶ سالگی ۱۲۰ و وزن هم ۲۰

سلام دوست عزیز بی اختیاری پسرتون خوب شده؟؟

سلام عزیزم.برای پسر من فک میکنم بیشتر از اضطراب و یه دلیلشم سردی کردنش باشه...که عامل اضطراب فک کنم مهمتره براش...والا دوشبی هست که نداشته..ولی نمیدونم موقتیه یا نه.انشالله که خوب شده باشه کامل.روحیه اش آروم باشه بهتر میخوابه

سلام عزیزم.برای پسر من فک میکنم بیشتر از اضطراب و یه دلیلشم سردی کردنش باشه...که عامل اضطراب فک کنم ...

انشالله عزیزم نتیجه می گیری زودتر

خودت تا خواب رفتنش کنارش باش و دستت رو بذار رو صورتش تا خوابش ببره.. و یه عروسک که بیشتر دوست داره بده بغلش و خیلی تشویقش کن