یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم.خوبین؟چیکار کردین با شب ادراری پسرتون؟منم درگیرم با این مسئله.پسرم منم 6سالست و آزمایش و سونوش گفتن مشکلی نداره و درمانهای طب سنتی هم جواب نمیده روش.ولی علاوه بر شب ادراری روزا هم شلوارشو خیس میکنه تا بره دستشویی..خیلی کلافه ام..😔
منم پسرم با اینکه ده سالشه گاهی شبها جاشو خیس میکنه وحتی بعضی روز ها هم تکرر ادرار میگیره ویهو چند قطره نم میزنه ( تند تند میره ادرار) نمیدونم از اضطرابش یا یبوست چون هردوش و تاحدودی داره...دکتر که قرص داد گفت اگه خوب نشه نوار مثانه بده شاید مثانه اش عصبیه..منم دیگه نبردمش...شماهم ببین اگه پسرت زمینه وحالات اضطراب یا یبوسن مزمن داره که ازهمیناست وسعی کن برطرفشون کنی👌
سلام عزیزم.خوبین؟چیکار کردین با شب ادراری پسرتون؟منم درگیرم با این مسئله.پسرم منم 6سالست و آزمایش و ...
عزیز دلم پسرم بیست روز قرص رو مصرف کرد ولی هنوز اون طور که باید خوب نشده یعنی اگه خودم دو بار بیدار نشم ببرمش دستشویی خودش بیدار نمیشه و جاشو خیس می کنه
سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین
سلام عزیزم.برای پسر من فک میکنم بیشتر از اضطراب و یه دلیلشم سردی کردنش باشه...که عامل اضطراب فک کنم مهمتره براش...والا دوشبی هست که نداشته..ولی نمیدونم موقتیه یا نه.انشالله که خوب شده باشه کامل.روحیه اش آروم باشه بهتر میخوابه