2777
2789
عنوان

این چه حسیه ک من دارم😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 42 پست
نه .ببین شوهرم نیست .. یکی دیگه س.. ولی این حس هارو دارم بهش .. و البته میتونم با دخترایی ک خودم مدن ...

بنظرم یه نوع حسادتع و اینکه دوست داری از چهارچوبی ک تو تعیین میکنی فقط با دیگران ارتباط برقرار کنه

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
منم اولین بار که این حس ها رو داشتم به کسی بود که با هم یه دوستی معمولی داشتیم (البته الان عشقم😍)یب ...

خب یعنی میخوای بگی حس منم عشقه؟!؟! آدم تو عشق دوست ندارم رقیب داشته باشه اما من توی این مورد اگه اون فرد ب دختر هایی ک مدنظر خودمه محبت کنه ناراحت نمیشم .. یعنی میتونم اونو با کسی تصور کنم .. و خودمم رو با اون اصلا تصور نمیکنم چون خودم شوهر دارم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق از نظرمن ینی واسه عشقت ارزو محبت کنی از خوشبختیش خوشحال بشی حتی اگه با شما نباشه حسم میگه ی جوری ...

در این ک اون در خیلی موارد از شوهرم سرتره شکی نیست .  اما من نمیتونم خودم رو کنار اون تصور کنم یعنی واقعیتش اینه ک ازعشق و عاشقی بخاطر دردسر هاش بدم میاد و اصلا لحظه ای هم ب این فکر نکردم ک اگر یک روز شوهرم نبود من اونو جای همسرم دوست داشته باشم داشته باشمش ..اصلا و ابدا 

خب یعنی میخوای بگی حس منم عشقه؟!؟! آدم تو عشق دوست ندارم رقیب داشته باشه اما من توی این مورد اگه اون ...

اینجوری که میگی بنظرم این حس حسادته تا عشق....شاید اون یه آدمیه که تو آشناهات مورد توجه همه هست و آدم برجسته ایه و خب اینکه اگه به کسی از آشناهات توجه کنه تو حسودیت میشه و دوست داری به تو توجه کنه تا بگی آره اون آدم منو دیده ، در واقع دوست داری دیده بشی و جلب توجه کنی.....

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
دبوانگیه. جدی گفتم. عقل از چیزایی ک گفتی ب دوره. عشق هم نیست.‌چون ذات عشق از خود گذشتگیه مالکیت بردا ...

یعنی منم دیوانه من رفتارام خیلی وحشتناکه 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
من ک نمیدونم تو چ جوری هستی؟😄

من اصلا نمیخوام به دوستام معرفی اش کنم دلم میخواد فقط وفقط مال خودم باشه اصلا خوشم نمیاد کلا خوشم نمیاد حتی یه دختر بهش پیام بده 😞😞 دوست ندارم کسی زیاد بهش محبت کنه فقط من 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
من اصلا نمیخوام به دوستام معرفی اش کنم دلم میخواد فقط وفقط مال خودم باشه اصلا خوشم نمیاد کلا خوشم نم ...

خوب زنجیرش میکنی. اگه اب رو هرجی سفت بگیری، زودتر از لای دستت سر میخوره و میریزه. منظورم فقط خیانت نیس. احساس خفگی، عشق رو تحت تاثیر قرار میده. زنجیر نباش. پر پرواز باش. 

عاقلانه ک نیس.‌عشقت با ضعف های شخصیتیت گره خورده.

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞